Zάκυνθος: Είχε συλληφθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Estimated read time 1 min read

Φωτογραφία αρχείου Intime

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο 49χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγό του στη Ζάκυνθο

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο 49χρονος είχε συχνά προστριβές με την σύζυγό του καθώς φέρεται να την ζήλευε παθολογικά με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί αλληλομηνύσεις, ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και, με εισαγγελική εντολή, του είχε απαγορευθεί να την πλησιάζει. 

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται πως η 41χρονη του επέτρεπε να επισκέπτεται και να μένει στο σπίτι της. 

Η δολοφονία έλαβε χώρα χθες Κυριακή, μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένας κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε στην Αστυνομία και έκανε λόγο για επεισόδιο στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη, ενώ βρέθηκε και ένα κουζινομάχαιρο. 

Ειδικότερα, ο 49χονος φέρεται, μετά από καβγά, να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr



Πηγή άρθρου www.kathimerini.gr

You May Also Like

More From Author