Daily Mail: «Ο Πούτιν έπεσε από σκάλες και…»

Estimated read time 1 min read

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί ενώπιον μιας πολύ δύσκολης… προσωπικής στιγμής, λέει η Daily Mail On Line. Το βρετανικό ΜΜΕ ανέφερε ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κατρακύλησε στη σκάλα και η πτώση του προκάλεσε πέρα από μικρά χτυπήματα και μια δυσάρεστη… εκκένωση.

Ως πηγή της η Daily Mail On Line, επικαλέστηκε το κανάλι της πλατφόρμας, Telegram, το General SVR. Το βρετανικό ΜΜΕ τόνιζε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν… λέρωσε την πίσω πλευρά του παντελονιού του από την πτώση στις σκάλες, διότι… εκκενώθηκε το έντερό του σε ένα απίστευτο συμβάν που έγινε την περασμένη Τετάρτη (30.11.2022).

Το βρετανικό ΜΜΕ ανέφερε ότι η… ακούσια εκκένωση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πούτιν έχει προσβληθεί από καρκίνο του γαστρεντερικού. Μάλιστα, πολλά ΜΜΕ (όχι, βέβαια, ρωσικά) έχουν κατά καιρούς αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει καρκίνο.

Η Daily Mail On Line ανέφερε – βασιζόμενη φυσικά στα όσα μετέδωσε το κανάλι General SVR – ότι η είδηση για την… ακούσια εκκένωση του Βλαντιμίρ Πούτιν βγήκε στο φως από κάποιους από τους σωματοφύλακές του.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπεσε στις σκάλες όταν έχασε την ισορροπία του. Ο πρόεδρος Ρωσίας, κατρακύλησε στα σκαλοπάτια και μέτρησε πέντε απ’ αυτά. Στη συνέχεια έπεσε και στα δυο επόμενα σκαλοπάτια και προσγειώθηκε με το πίσω μέρος του στο πάτωμα και εκεί έγινε το απροσδόκητο συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή άρθρου www.newsit.gr

You May Also Like

More From Author