Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο με ξέσπασμα της πρεσβυτέρας έξω από δομή – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες εικόνες της πρεσβυτέρας μετά από ημέρες – Δυσανασχέτησε από την παρουσία των δημοσιογράφων

Την πρώτη της εμφάνιση μετά από μέρες έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, η πρεσβυτέρα έφυγε σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα της δομής κρατώντας στα χέρια μία μεγάλη βαλίτσα.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και φάνηκε μάλιστα να δυσανασχετεί από την παρουσία των δημοσιογράφων στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι έχει λήξει η προθεσμία που έδωσε ο εισαγγελέας σχετικά με την εγκατάλειψη της δομής και από τον πατέρα Αντώνιο.

Τα σενάρια ήθελαν να μην βρίσκεται στο σημείο ο πατέρας Αντώνιος χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες αυτές να μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η παρουσία της πρεσβυτέρας στο σημείο ενισχύει την πιθανότητα αυτή, να βρίσκεται δηλαδή ο πατέρας Αντώνιος εντός της δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνου εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει μία μεταφορική εταιρεία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα που υπάρχουν εντός του σπιτιού που στεγάζεται στον 4ο όροφο της δομής της Κιβωτού στον Κολωνό στο οποί έμεναν μαζί με την πρεσβυτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παπαδιά βγήκε από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, έχοντας πολύ έντονο εκνευρισμό και έχοντας χάσει τη ψυχραιμία της, ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου από τη δομή. Η ίδαια βλέποντας του δημοσιογράφους, και μη μπορώντας να μπει στο αυτοκίνητο, χτύπησε με νεύρα το τζάμι του Ι.Χ.

Μάλιστα ακούγεται να λέει: «Ρε άϊ φύγετε από εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική παραγγελία για τέσσερα κακουργήματα

Κιβωτός του Κόσμου: Η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο και οι καταθέσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Προσπάθεια να σπάσουν τη σιωπή τους δύο παιδιά



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author