Περιστέρι: Τα μηνύματα της 15χρονης με τη φίλη της και οι συχνοί τσακωμοί με τους γονείς της – Ειδήσεις – νέα

Estimated read time 1 min read

Συχνούς τσακωμούς με τους γονείς της φαίνεται ότι είχε η 15χρονη Φωτεινή, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Περιστέρι και τελικά βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, ένας τσακωμός με τους γονείς της φαίνεται πως ήταν αυτό που την οδήγησε στο να φύγει τελικά από το σπίτι της.

Φρανσουάζ Τομ: «Ο πουτινισμός δεν έχει ιδεολογία, βασίζεται στην πικρία και στο μίσος»

Όπως προκύπτει από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την 17χρονη φίλη της, η οποία και την φιλοξενούσε στο σπίτι της, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ταραχώδης η σχέση της 15χρονης με τους γονείς της.

«Τσακώθηκα πάλι με τους γονείς μου και θέλω να φύγω. Έτσι από… κόντρα», είχε στείλει η Φωτεινή και η φίλη της απάντησε: «Έλα εδώ να σε φιλοξενήσουμε και βλέπουμε».

Έχει φύγει και στο παρελθόν

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη έχει συχνούς τσακωμούς με την οικογένειά της και γενικά είναι ένα αντιδραστικό παιδί. Η ίδια δήλωσε ότι έχει δεχτεί σωματική βία από τους γονείς της, αλλά δεν προέκυψαν τραύματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Φωτεινή είχε φύγει από το σπίτι της. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων, κάνοντας συστάσεις στους γονείς, ενώ είχε ζητήσει την παρακολούθηση του κοριτσιού από παιδοψυχολόγο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο η 15χρονη να έχει πέσει θύμα του κυκλώματος «loverboys», οι Αρχές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις, αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποδειχθεί κάτι τέτοιο καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Γαλλικές εκλογές – Ταρά Βαρμά: «Η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού άρχισε το 2017»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tovima.gr

You May Also Like

More From Author