Πάτρα: Αρνείται να παραδώσει το όπλο και την φιάλη υγραερίου – Στο σημείο διαπραγματευτής της αστυνομίας

Estimated read time 1 min read

Διαπραγματευτής της αστυνομίας βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στον νότιο πάρκο, προσπαθώντας να πείσει τον άνδρα που κρατάει όπλο και έχει μαζί του φιάλη υγραερίου, να τα παραδώσει.

Παράλληλα, στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει για λόγους ασφαλείας την περιοχή, αφού πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τον απείλησαν με όπλο έξω από το σπίτι του για να τον ληστέψουν

Διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθεί να τον πείσει

Μεγάλη κινητοποίηση στην Αστυνομία της Πάτρας υπάρχει από το απόγευμα της Δευτέρας, για έναν άνδρα που βρίσκεται στο πάρκινγκ Καλεντζιώτη και φέρεται να απειλεί αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως καταγράφεται στις εικόνες του tempo24.news, διαπραγματευτής της Αστυνομίας έχει πλησιάσει τον άνδρα και του ζητά να παραδώσει το όπλο.

Η προσέγγιση του διαπραγματευτή έχει γίνει από το πεζοδρόμιο της Ακτής Δυμαίων, πίσω από τον φράχτη του χώρου στάθμευσης.

Ο άνδρας κρατά στο αριστερό του χέρι την καραμπίνα και αρνείται να την παραδώσει.

Δείτε τη στιγμή της διαπραγμάτευσης:

Λίγα λεπτά αργότερα, ο αστυνομικός υποχώρησε, ενώ ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας ζήτησε από τον άνδρα να του δώσει τον τηλεφωνικό του αριθμό προκειμένου να τον καλέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα Ρομά. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί κι άλλοι Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author