«Οι Ελληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821»

Estimated read time 1 min read

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα σε βάρος της χώρας μας προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο εθνικιστής πολιτικός δεν έκρυψε την… ταραχή του για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 και έκανε λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο χωρών!

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει.

Ειδήσεις σήμερα: Ιταλός υπουργός Υγείας: Το «ψηφιακό πράσινο πάσο» είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμεΕικόνες εποχών… προ κορωνοϊού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Για βόλτα οι Αθηναίοι στη «σκιά» της Ακρόπολης (φωτογραφίες)Στους 23 οι νεκροί από την κατάρρευση της δεκαώροφης πολυκατοικίας στο Κάιρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>



Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author