Νεκρή με μώλωπες στο σώμα βρέθηκε 16χρονη στα Τρίκαλα – Ελλάδα

Estimated read time 1 min read



Ελλάδα








Που καταλήγουν οι αρχές για το θάνατο της ανήλικης

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι νεκρό εντοπίστηκε 16χρονο κορίτσι. Το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα ταυτοποιήθηκε και δυστυχώς διαπιστώθηκε πως πρόκειται για κάτοικο της περιοχής. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε σύμφωνα με news247.gr νεκρό το πρωί από υπαλλήλους στην καθαριότητα του Δήμου που σε κατάσταση σοκ κάλεσαν την Αστυνομία.

Πιο πιθανή εκδοχή η αυτοκτονία

Σύμφωνα με το iefimerida.gr και αστυνομικές πηγές οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία.Το πιθανότερο σενάριο είναι πως η κοπέλα ανέβηκε στην εκκλησία, σε σημαντικό ύψος, και στη συνέχεια έπεσε στο κενό. Μάλιστα, οι αστυνομικοί επικαλούνται και τις πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστού που εξέτασε το σώμα της άτυχης 16χρονης και τα τραύματα που φέρει φαίνεται να είναι συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος.

Παράλληλα, από την έως τώρα αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει προς το παρόν η παρουσία δεύτερου προσώπου στον χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη κοπέλα.

Συγγενείς και φίλοι έχουν κληθεί για κατάθεση

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και στενού περιβάλλοντος κλήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις. Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η κοπέλα έσπευσε για αυτοψία η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από τη Λάρισα, ενώ το πτώμα θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή.

Το θύμα έφερε μώλωπες στο σώμα και αρχικά εξετάστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 



 

 










Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author