Τρίκαλα: Ανήλικο το κορίτσι που βρέθηκε νεκρό στον Προφήτη Ηλία – Έγκλημα

Estimated read time 1 min read

Ταυτοποιήθηκε το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα και δυστυχώς διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικη και συγκεκριμένα για 16χρονη κάτοικο της περιοχής.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό το πρωί από υπαλλήλους στην καθαριότητα του Δήμου που σε κατάσταση σοκ κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί και στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο αστυνομικών της τοπικής Ασφάλειας και κλιμάκιο της σήμανσης ενώ αναμένεται ιατροδικαστής. Το θύμα φέρει αρκετούς μώλωπες και εκχυμώσεις στο κεφάλι και το σώμα και ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οι τοπικές Αρχές είναι δύσκολο να βγάλουν συμπεράσματα από τόσο νωρίς και θα περιμένουν την γνωμάτευση του ιατροδικαστή έστω και από την αυτοψία, απόλυτη εικόνα θα έχουν όμως μόνο μετά από την διενέργεια της απαραίτητης νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια θανάτου, αν όντως παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, τον μηχανισμό μέσω του οποίου προκλήθηκαν οι εκχυμώσεις στο θύμα και αν έχουν προηγηθεί και τυχόν άλλες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του θύματος.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author