Θεοδωρικάκος: Σκληρή απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑ-Σπίρτζη – Χυδαιολογούν, έχουν αλλεργία για την ΕΛ.ΑΣ

Estimated read time 1 min read

Σκληρή απάντηση στην κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την υπόθεση βιασμού 19χρονης από δύο ειδικούς φρουρούς στο ΑΤ Ομόνοιας, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, απαντώντας στην κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας υπογράμμισε πως «Η χυδαιότητα, το ψέμα και η συκοφαντία μαζί με την αλλεργία για την Ελληνική Αστυνομία, είναι τα μόνιμα χαρακτηριστικά του κυρίου Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τους η αλλεργία, έχει χειροτερέψει μετά τις τελευταίες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ιδιαίτερα, μετά το τέλος του αβάτου βίας στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου και την εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Εναντίον των δύο Ειδικών Φρουρών κινούνται τάχιστα, πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες» τονίζει ο υπουργός.

Σε διαθεσιμότητα οι ειδικοί φρουροί που βίασαν τη 19χρονη στο ΑΤ Ομονοίας -Κατέγραφαν με κάμερα τις πράξεις τους

Ποινική δίωξη σε βάρος των δύο αστυνομικών για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο Α.Τ. Ομόνοιας

«Αν επαληθευτούν οι κατηγορίες δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει για όλους και τηρείται απαρέγκλιτα» καταλήγει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σπίρτζης: Περιμένουμε από τον κ. Θεοδωρικάκο και τη κυβέρνηση να δηλώσουν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Σπίρτζης,υποστήριξε πως «οι δύο ειδικοί φρουροί της Άγριας Δύσης Μητσοτάκη, οι οποίοι υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ και ανήκουν στις 4.500 ρουσφετολογικές προσλήψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατηγορούνται ότι βίασαν 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας. Στην ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους, μάλιστα, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αποδόθηκε στους κατηγορούμενους καθώς κατηγορούνται ότι κατέγραψαν σε βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους. «Περιμένουμε τώρα τον κύριο Θεοδωρικάκο, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με χρέη υπουργού προπαγάνδας του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη αλλά και σύσσωμη την κυβέρνηση της ΝΔ να δηλώσουν, κατά την πάγια τακτική τους, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι λασπολογούμε» αναφέρει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποινική δίωξη και διαθεσιμότητα για τους ειδικούς φρουρούς

Υπενθυμίζεται, πως το απόγευμα της Παρασκευής ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βάρος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ λίγο νωρίτερα γνωστοποιήθηκε πως τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author