Επικό τρολάρισμα στη Λιζ Τρας από τη Ryanair

Estimated read time 1 min read

Daniel Leal/Pool Photo via AP, File

Με την παραίτηση της Λιζ Τρας απ’ το πρωθυπουργικό αξίωμα της Βρετανίας και την ηγεσία των Τόρις να κυριαρχεί σήμερα στη διεθνή επικαιρότητα και τα social media, η Ryanair της επιφύλαξε μια αστεία έκπληξη και έκανε ένα μικρό «χαμό» στο Twitter.

Η αεροπορική εταιρεία σχολίασε με χιούμορ τις εξελίξεις και δημοσίευσε μια κάρτα επιβίβασης στο όνομα της Λιζ Τρας με άγνωστο προορισμό και… προτεραιότητα στην επιβίβαση! Το εισιτήριο μάλιστα έχει θέση 10 D, μια ξεκάθαρη αναφορά στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ, όπου βρίσκεται η πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο.

Πάντως η ομάδα των social media της Ryanair δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται με χιουμοριστικό τρόπο στα πράγματα. Ακόμα και οι απαντήσεις που δίνει σε παράπονα επιβατών είναι σε αυτό το στυλ και καθόλου δεν παραπέμπουν στους επίσημους λογαριασμούς άλλων αεροπορικών εταιρειών.

Όσο για την αποχώρηση της Λιζ Τρας, που έγινε η πιο βραχύβια πρωθυπουργός στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, είχαν από νωρίς ενδιαφέρον εκεί στη Ryanair. Ενημέρωσαν τους ακολούθους τους ήδη με μια φωτογραφία την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει ανακοινώσεις και έστηκαν το πόντιουμ.

Αλλά και αργότερα έκαναν άλλη ανάρτηση με τη Λιζ Τραζ με στολή μηχανοδηγού, να αναρωτιούνται με τι θα ασχοληθεί μετά και να σχολιάζουν πως ένας γνωστός συνδικαλιστής μπορεί να έχει να πει μια καλή κουβέντα γι’ αυτήν.

 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author