Κολωνός: “Tιμοκατάλογο” από 30 έως 230 ευρώ είχε για τους βιασμούς της…

Estimated read time 1 min read

Μίχος Κολωνός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με τα στοιχεία που έρχονται στο φως να είναι καθηλωτικά.

Σύμφωνα με το Star ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε τιμοκατάλογο για τους βιασμούς της 12χρονης. Έκλεινε ραντεβού για το παιδί από 30 έως 230 ευρώ σε πελάτες, όχι μόνο σε αυτοκίνητα στα Σεπόλια αλλά και σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από Κολωνάκι, Φάληρο και Γκύζη μέχρι Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό. Κάποιοι πελάτες, σύμφωνα με το Star, ήθελαν ακόμη και να “κόψουν μισθό” υπό προϋποθέσεις στο παιδί.

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδί στις καταθέσεις του φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν με “πελάτες” σε ξενοδοχεία και σπίτια.

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός:

Όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί” – Αρνούνται κάθε επαφή με τον Μίχο η πρώην σύζυγος και ο γιος του

Ο ήδη προφυλακισμένος στα Γρεβενά Ηλίας Μίχος φέρεται να προσπαθεί να επικοινωνήσει τόσο με τον γιο του, όσο και με την πρώην σύζυγό του, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 53χρονος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα δύο αυτά πρόσωπα είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Οι κλήσεις έχουν μείνει αναπάντητες, αφού αμφότεροι δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”:

“Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί“.

Σημειώνεται πως η πρώην σύζυγός του και ο γιος του έχουν ήδη υποστεί πλήγματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, ενώ δεν αποκλείονται και άλλους είδους μπλεξίματα.

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός:

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο γιο τους, είναι ο ίδιος ο κατηγορούμενος ο οποίος σημείωσε ότι δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί τους. “Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε“, είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, στον δρόμο για το δικαστήριο θα βαδίσει μόνος του, αφού ουδείς από την οικογένεια και το στενό περιβάλλον του έχει την πρόθεση να του παράσχει οποιαδήποτε στήριξη. Είναι εντελώς μόνος του και απομονωμένος, με τις πράξεις του, παρότι δεν έχει ομολογήσει πλήρως, να προκαλούν σε όλους οργή και αποτροπιασμό.

Ο ίδιος εμφανίζεται να είναι εξοργισμένος με σχολιασμούς που του αποδίδονται την ώρα που παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων και που αναφέρονται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης για την οποία ο ίδιος έχει προφυλακιστεί.

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author