Άκουγε τις κραυγές της μάνας της από το δίπλα δωμάτιο και δεν έκανε τίποτα…

Estimated read time 1 min read

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δυο έφηβοι που κατηγορούνται για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα μια 50χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της, την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας η κατηγορούμενη κόρη του θύματος, ηλικίας 15 ετών φέρεται να ομολόγησε, όπως είχε κάνει και προανακριτικά, πως αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης της μητέρας της μαζί με τον 17χρονο φίλο της, επειδή είχαν συχνούς και έντονους καβγάδες! Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα φέρεται να περιέγραψε ενώπιον της ανακρίτριας πως άκουγε την ώρα του φόνου τις κραυγές της μητέρας της από το διπλανό δωμάτιο που βρίσκονταν αλλά η ίδια δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τη φρίκη.

Οι απολογίες των δυο εφήβων ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων ξεκίνησαν στις περίπου 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως οι δυο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές. Να σημειωθεί πως χθες στις φυλακές ανηλίκων οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ως προσωρινά κρατούμενος και ο τρίτο κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 16χρονος νεαρός από το Λουτράκι.

Οι απολογίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της η 15χρονη επανέλαβε όσα είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της. Η νεαρή φέρεται να υποστήριξε πως αποφάσισε να προχωρήσει στη δολοφονία της μητέρας της μαζί με τον φίλο της γιατί είχαν συχνούς και έντονους καβγάδες.

Ωστόσο, ενώπιον της ανακρίτριας η έφηβη φέρεται να υποστήριξε πως δράστης της δολοφονίας είναι ο 16χρονος. Η κατηγορουμένη ανέφερε η ίδια και ο φίλος της τον χρειάζονταν για βοήθεια αλλά και εκείνος επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί χρήματα ως αντάλλαγμα. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι ο 16χρονος έστελνε μηνύματα στο Facebook ρωτώντας πότε θα γίνει το έγκλημα!

«Η 15χρονη ανέφερε στην ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει» δήλωσε ο δικηγόρος της έφηβης Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος και υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής εξέτασης.

Από την πλευρά του ο 17χρονος από τη Ρουμανία κατά τη διάρκεια της απολογίας του στη ανακρίτρια υπέδειξε και εκείνος ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας τον 16χρονο, ο οποίος απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια ανηλίκων. Μάλιστα, ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε με 70 μαχαιριές την 50χρονη και υπέδειξε ως δράστη τον 17χρονο, υποστηρίζοντας ότι:

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Ζητάω συγγνώμη. Ήμουν μπροστά στο φόνο. Το λάθος μου είναι ότι δεν τον εμπόδισα. Έμεινα μαζί τους από φόβο. Με απείλησαν ότι αν φύγω θα φορτώσουν σε εμένα το έγκλημα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί. Μου είχαν πει ότι θα κλέβαμε μια πιστωτική κάρτα για να πάμε για ψώνια. Τον φόνο τον έκανε μόνος του ο 17χρονος. Η κοπέλα ήταν στο διπλανό δωμάτιο».

Ειδήσεις σήμερα

Βουλή – Μητσοτάκης: Ζητάτε συγκυβέρνηση με αφορμή την πανδημία – Τσίπρας: Δεν θα σας σώσουμε εμείς

Κορωνοϊός – Σοκ στη Νάπολη: Ασθενής πέθανε μέσα σε τουαλέτα νοσοκομείου

«Πρόβα» διαζυγίου για τη Μελάνια Τραμπ: Αγκαζέ με στρατιώτη στην πρώτη εμφάνιση μετά τις εκλογές

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author