Οινόη / Τον πυροβόλησε ηγούμενος όταν ζήτησε να πληρωθεί για την δουλειά του στη μονή

Estimated read time 1 min read

Ο 45χρονος βοηθούσε στις εργασίες τους μοναχούς και ζήτησε να πληρωθεί

Ηγούμενος σε μονή στην Οινόη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς φέρεται να πυροβόλησε έναν 45χρονο άνδρα μετά από διαφωνία για εργασία που είχε προσφέρει στη μονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε πάει στη Μονή όπου φιλοξενούνταν για λίγες ημέρες ενώ στο διάστημα διέμενε εκεί βοηθούσε στις εργασίες τους μοναχούς.

Αργότερα αποφάσισε να ζητήσει από τον ηγούμενο να πληρωθεί για την εργασία που προσέφερε, ωστόσο εκείνος του απάντησε ότι στη μονή δεν συνηθίζεται να πληρώνονται όσοι βοηθούν στις εργασίες.  Σύμφωνα με το Star, προσφέρθηκε να του δώσει 170 ευρώ.

Ο 45χρονος έφυγε από τη μονή και επανήλθε την περασμένη Δευτέρα μαζί με άλλους δύο άνδρες. Σύμφωνα με το Star, οι τρεις άνδρες άρχισαν να λογομαχούν με τον ηγούμενο και να προκαλούν φθορές με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και ο ηγούμενος να πυροβολήσει τον 45χρονο στο δεξί μπράτσο.

Στον ηγούμενο, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απειλή, εξύβριση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Και οι δύο κρατούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου και πήραν αναβολή για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Πηγή άρθρου www.avgi.gr

You May Also Like

More From Author