Με νεύρα η πρώτη εμφάνιση της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες

Estimated read time 1 min read

«Ρε άντε φύγετε από εδώ» ακούγεται να λέει η πρεσβυτέρα, η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από την Κιβωτό του Κόσμου το μεσημέρι της Παρασκευής (2.12.2022), δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλές ημέρες έξω από την Κιβωτό του Κόσμου και, βλέποντας τις κάμερες, άρχισε να χτυπάει το πόδι της στην άσφαλτο και το τζάμι του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας βοηθός της και ήταν εκεί για να την πάρει να φύγουν.

Η πρεσβυτέρα έφυγε σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα της Κιβωτού του Κόσμου ώστε να αποφύγει τις κάμερες. Δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο σε σημείο που δεν άνοιγε η πόρτα του συνοδηγού.

Τότε, η Σταματία Γεωργαντή φαίνεται να χτυπάει εκνευρισμένη το πόδι της στην άσφαλτο αλλά και το τζάμι του αυτοκινήτου. Τελικά, μπήκε στο αμάξι και με απότομο γκάζι, έφυγαν από την Κιβωτό του Κόσμου.

Γιατί εμφανίστηκε στην Κιβωτό του Κόσμου

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, η πρεσβυτέρα έφτασε στην Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό με μια βαλίτσα, την οποία άφησε κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει μέσα στη δομή.

Ταυτόχρονα έφτασε στο σημείο και το αυτοκίνητο που φαίνεται στο παραπάνω βίντεο. Με πάρα πολύ γρήγορες, βιαστικές και νευρικές κινήσεις, η πρεσβυτέρα πήγε προς το μέρος του οχήματος για να αποφύγει τις κάμερες.

Σε πανικό φάνηκε να είναι και ο οδηγός, καθώς πάταγε γκάζι χωρίς να έχει βάλει ταχύτητα στο αυτοκίνητο. Τελικά, όταν η πρεσβυτέρα μπήκε μέσα σε αυτό, έφυγαν.

Το αυτοκίνητο του πατέρα Αντωνίου

Ένα μαύρο τζιπ χρησιμοποιούσε πολύ συχνά ο πατήρ Αντώνιος για τις μετακινήσεις του, το οποίο πλέον είναι σταθμευμένο για πολλές ημέρες, και εντόπισε η εκπομπή TLive. 

Μέσα σε αυτό, εκτός από τα δικά του καθημερινά πράγματα, ο πατήρ Αντώνιος είχε κρεμάσει έναν σταυρό και ένα κομποσκοίνι στον μεσαίο εσωτερικό καθρέφτη. Στα πίσω καθίσματα έχει διάφορα πράγματα, όπως μπάλες, μια ελληνική σημαία αλλά και μια ομπρέλα θαλάσσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή άρθρου www.newsit.gr

You May Also Like

More From Author