Μεγάλη φωτιά στη Φέριζα Σαρωνικού

Estimated read time 1 min read

Μεγάλη φωτιά στη Φέριζα Σαρωνικού

Φωτογραφία: Facebook –
Πυρκαγιά Ενημέρωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Φέριζα Σαρωνικού.

Για την κατάσβεσή της βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 22 οχήματα και πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη καθώς και τρία ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα ως συντονιστικό. Παράλληλα παρέχεται συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της Δ.A.E.E. έχει μεταβεί στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. 

Λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λ. Αναβύσσου από το ύψος της οδού Αριστοδίκου, στη Λ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Ελαιών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φέριζα και στην επαρχιακή οδό Κερατέας – Αναβύσσου από το ύψος του καταστήματος με την επωνυμία «Το Μαντρί». 

Βίντεο από τον κάτοικο της περιοχής Ανδρέα Φύτρο

 

Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Φέριζας και του Άγιου Παντελεήμονα

Στους κατοίκους της Φέριζας εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή τους και να κατευθυνθούν στο Λαγονήσι. Παράλληλα μήνυμα από το 112 εστάλη περίπου στις 12.30 το μεσημέρι και στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα με το οποίο καλούνται και αυτοί να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή και να κατευθυνθούν στο Λαγονήσι.

Μεγάλη φωτιά στη Φέριζα Σαρωνικού-1

Μεγάλη φωτιά στη Φέριζα Σαρωνικού-2
Facebook – Πυρκαγιά Ενημέρωση

 

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουβαρά Αττικής

Εν τω μεταξύ, υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε ξερά χόρτα στον Κουβαρά Αττικής.



Πηγή άρθρου www.kathimerini.gr

You May Also Like

More From Author