Καταιγισμός εξελίξεων: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Estimated read time 1 min read

Στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, με τις εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση να είναι ραγδαίες, καθώς πληροφορίες αναφέρουν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η μητέρα του θύματος να συμμετείχε στον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι και να κατηγορείται, πλέον, για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού σε βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα , όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του .

Μετά την εξέταση της από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα, ενώ, σήμερα οδηγείται ξανά στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη.

Σημειώνεται ότι στη ΓΑΔΑ πήγαν μαζί με τη μητέρα τους και τρία από τα αδέρφια της 12χρονης, τα οποία παραμένουν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες

Στο έτερο δικαστικό σκέλος της υπόθεσης, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα, οι δύο κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή

Δήλωση Βασίλη Χρονόπουλου

Ο δικηγόρος που παρέστη με εντολή της ανακρίτριας στις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δήλωσε ανάμεσα σε άλλα:

Προφυλακίστηκαν μόλις προ ολίγου με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα οι δυο  κατηγορούμενοι. Εγώ προσωπικά παρόλο που το πρωί δήλωσα και ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν επιθυμώ να αναλάβω –  επειδή κανένας δικηγόρος από τον κατάλογο αυτεπάγγελτων δεδέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση αυτή –  υποχρεώθηκε από την ανακρίτρια να αναλάβω εγώ. Μιας και ήξερα την υπόθεση και έπρεπε να γίνει η ανάκριση σήμερα ήταν απαιτούμενη η παράσταση δικηγόρου. Όσον αφορά στις κατηγορίες ο 53χρονος αποδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, το ίδιο και ο δεύτερος κατηγορούμενος. Ως προς τις λοιπές κατηγορίες και οι δυο αρνούνται και ειδικά ο πρώτος κατηγορούμενος τήρησε το δικαίωμα του για την σιωπή μέχρι να συμπληρωθεί η ανακριτική δικογραφία, η οποία έχει πολύ δρόμο ακόμη για να μπορέσει να βγει να πει αυτά που πρέπει να πει να αποδειχτεί η αλήθεια.

Αυτό που μπορώ να πω από το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας είναι ότι αυτό που έχει βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτό που πραγματικά έχει γίνει απέχει πάρα πολύ.

Από τη δικογραφία φαίνεται εμπλοκή προσώπου από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας της12χρονης, αυτό φάνηκε να είναι και από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Υπάρχουν διάφορα σημεία και αντιφάσεις και υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις εμπλοκής και άλλων προσώπων. …Ο 53χρονος είπε κάποια πράγματα γενικά για την κατηγορία αποδέχτηκε αυτό που του αναλογεί και αυτό που πραγματικά έχει κάνει για τα υπόλοιπα μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία δεν θέλει να πει κάτι. …

Ο δεύτερος κατηγορούμενος η κατηγορία του ήταν πολύ μικρότερη και απολογήθηκε.

Ερώτηση: Υποστήριξε ότι υπήρχε συναινεση του  παιδιού;

Συνήγορος: Για τι συναίνεση τώρα μιλάτε για ένα ανήλικο 12 χρόνων; …. Το μόνο άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή πρέπει έχει το πρόβλημα,  είναι το παιδί το οποίο έχει υποστεί τεράστια ζημιά πρέπει να προστατευτεί. Αλλά όσοι ενήλικες συμμετείχαν σε όλο αυτό που έχει γίνει πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους και είναι αρκετοί αυτοί που εμπλέκονται. Αυτό που διαφαίνεται μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο είδος κύκλωματος, είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα, δεν υπάρχει κάποιο ή κάποια οργανωμένη δράση όπως έχει παρουσιαστεί. Αυτό μένει να αποδειχθεί και από τα υπόλοιπα στοιχεία που θα μπούνε στη δικογραφία. Διατηρώ επιφυλάξεις μέχρι να τα δω και εγώ αυτά, οπότε και εγώ πάντα μιλάω με το τι έχω στη διάθεση μου. Είμαστε σε αναμονή.

Ερώτηση: Το  συγγενικό πρόσωπο τι εμπλοκή φέρεται να είχε;

Συνήγορος: Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο θα το δείτε τις επόμενες ημέρες ….
 

Η καταγγελία για τον οίκο ανοχής και η ανατροπή

Εν μέσω τρομακτικών αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων, καθώς συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία και πολλές πληροφορίες διακινούνται, μια άλλη καταγγελία που έγινε σήμερα το πρωί τίθεται στο μικροσκόπιο.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στα δικαστήρια μια γυναίκα, η οποία συστήθηκε έξω από τα δικαστήρια ως Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, πρόεδρος των Εκδιδομένων Γυναικών, για να καταγγείλει ότι ο 53χρονος εξέδιδε την ανήλικη στον οίκο ανοχής που εκείνη έχει, χωρίς να το γνωρίζει.

Τις καταγγελίες αυτές σχολίασε και η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κάνοντας λόγο για «βάσιμη μαρτυρία».Ωστόσο, η Έλλη Κανελλοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων, προχώρησε σε μπαράζ δηλώσεων απορρίπτοντας την ιδιότητα της Κ. Καρατζιώτη, και καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για άτομο που εδώ και χρόνια τη μιμείται.

 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author