Ανατροπή: Γυναικοκτονία η δολοφονία σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη

Estimated read time 1 min read

EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη. Όπως προέκυψε σήμερα τελικά δεν ήταν γυναίκα το πρόσωπο που πυροβόλησε το θύμα αλλά ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από  την αστυνομία, συνελήφθη ο 56χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, ο οποίος φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του. 

Ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον οικισμό των Ρομά «Αγία Σοφία» στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Χθες οι αρχικές πληροφορίες αλλά και η επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ήταν γυναίκα η δράστιδα. Κάποιοι μάλιστα ενοχοποιούσαν γυναίκα συγγενή του θύματος. Φαίνεται όμως ότι οι αυτόπτες μάρτυρες πάνω στο σοκ και τον πανικό απλά μπερδεύτηκαν και θεώρησαν ότι είδαν γυναίκα, καθώς ο δράστης φορούσε μακρύ μαύρο παλτό με κουκούλα.

Η 55χρονη δυστυχώς είναι το τελευταίο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα. Απ’ την αρχή του έτους αυτή ήταν η 17η περίπτωση.

Το έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας στο δήμο Βόλβης της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα αφού δέχθηκε τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και ύστερα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, καθώς η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Όμως κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπή ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author