Διαφήμιση στο Google

Η διαφήμιση στο Google γίνεται μέσω δύο προγραμμάτων διαφήμισης: Το Google AdWords για τους διαφημιστές και το Google AdSense για τους εκδότες Ιστού. Μπορείτε να μεταβείτε στο Google, και να επιλέξετε τα προγράμματα διαφήμισης κάτω από το μπλοκ αναζήτησης Google. Στη συνέχεια, επιλέξτε είτε το AdWords είτε το AdSense.

Το πρόγραμμα AdWords στοχεύει τα άτομα που αναζητούν ενεργά πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την επιχείρησή σας, και στέλνει στοχευμένους επισκέπτες απευθείας στο Website σας. Το AdWords χρησιμοποιεί για χρέωση το κόστος-ανά-κλικ, το οποίο σημαίνει πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας. Υπάρχει μία μικρή χρέωση ενεργοποίησης για το Google AdWords. Μετά από αυτό πληρώνετε μόνο για τα κλικ στις διαφημίσεις του AdWords, το οποίο μπορείτε να ελέγχετε μέσα απο το Google και να επιλέξετε πόσο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε ανά κλικ και ανά ημέρα.

Με το AdWords, οι διαφημίσεις για την επιχείρησή σας εμφανίζονται μαζί ή πάνω από τα αποτελέσματα στις σελίδες αναζήτησης του Google για τα αποτελέσματα αναζήτησης Google Web, Ομάδες Google, και το ευρετήριο Google. Οι διαφημίσεις μπορούν επίσης να εμφανίζονται στην έρευνα και ιστότοπους περιεχομένου και προϊόντα στο Δίκτυο Google, το οποίο είναι ένα εκτεταμένο δίκτυο διαφήμισης σε απευθείας σύνδεση.


Το παγκόσμιο δίκτυο αναζήτησης του Google περιλαμβάνει τα εξής site: America Online, Netscape, CompuServe, AT & T Worldnet, AskJeeves, The New York Times, Earthlink, και Shopping.com. Το Δίκτυο περιεχομένου της Google προς τους καταναλωτές και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα εξής: USNews.com, ABC.com, TheStreet.com, τι χρειάζεστε να ξέρετε About.com, Economist.com, Thomson, Lowestfare.com, Lycos, InfoSpace, National Geographic , Viacom, Forbes, FoxSports, LinuxWorld.com, και Macworld.

Το πρόγραμμα AdSense επιτρέπει στους εκδότες Ιστού να κερδίζουν περισσότερα έσοδα από τις ιστοσελίδες τους. Το AdSense παρέχει διαφημίσεις κατάλληλες για τοποθέτιση σε σελίδες περιεχομένου, και όταν το Google WebSearch προστίθεται στην ιστοσελίδα, το AdSense παρέχει επίσης στοχευμένες διαφημίσεις σε σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Το πρόγραμμα AdSense επιτρέπει στην επιχείρησή σας να κερδίζει χρήματα όταν οι επισκέπτες κάνουν κλικ σε διαφημίσεις που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών με τη συμπερίληψη διαφημίσεις που είναι σχετικές με το περιεχόμενο που θπάρχει στις σελίδες σας. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ένα πλαίσιο αναζήτησης Google στο Web site σας. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε το λογαριασμό σας AdSense και να αποκομίσετε κέρδη βρισκόμενοι σε απευθείας σύνδεση με το εύκολο στη χρήση μενού εργαλείων που σας προσφέρει το Google.

Μοιράσου το με: buzzbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Share/Bookmark

You May Also Like

More From Author