Women Choosing ICT Careers: Influencing Policy from Practice

Women Choosing ICT Careers: Influencing Policy from PracticeΈχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε για τη Διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημερίδας με θέμα Women Choosing ICT Careers: Influencing Policy from Practice, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 (ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ), στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα – στάση Μετρό Πανεπιστήμιο).
Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και να συζητηθούν τρόποι για την εξάλειψη των υφιστάμενων ανισοτήτων μεταξύ των φύλων (π.χ. οι γυναίκες σχεδιαστές συστημάτων πληροφορικής, αναλυτές και προγραμματιστές στην ΕΕ ανέρχονται σε ποσοστό μικρότερο του 20%).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν! αλλά ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπάρχει δυνατότητα Online εγγραφής ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Ημερίδας info@militos.org [T. +30 210 67 72 129 – F. +30 210 67 72 116]
Οι παρουσιάσεις των ομιλητών (από Ελλάδα κι άλλα ευρωπαϊκά Κράτη Μέλη) θα γίνουν στα Αγγλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες (εγγραφή, πρόγραμμα, ομιλητές και βοηθητικά tips) επισκεφθείτε το e-Info Spot της ημερίδας http://gender-it-forum.itec.edu/conference/
Σας παραθέτουμε σύντομη περιγραφή του ευρωπαϊκού έργου gender-IT στα πλαίσια του οποίου υλοποιείται και η προγραμματισμένη ημερίδα.

Περισσότερα…

More From Author