Trafficking στην Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός είχε εξαναγκάσει την 19χρονη να υπογράψει συμβόλαιο για πορνό με τη Sirina»

Estimated read time 1 min read

Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται στο φως αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βίαζε εκβίαζε και εξέδιδε συστηματικά και παρά τη θέλησή της μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. 

 

Μόλις μια βδομάδα πριν τον τελευταίο βιασμό, το νεαρό θύμα trafficking εξαναγκάστηκε από τον αστυνομικό να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής πορνό Sirina, συμμετέχοντας στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, «μετά από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός» με ανθρώπους της Sirina, σύμφωνα με «επιβεβαιωμένες πληροφορίες» που επικαλείται η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ο αστυνομικός πήγε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Παλαιό Φάληρο, πριν από δέκα ημέρες και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε μαζί του και το 19χρονο θύμα του που παρουσίασε ως σύντροφο του. Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως φέρεται να είπε ο αστυνομικός σε ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να εισαγάγει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Η 19χρονη που έχει καταγγείλει βασανιστήρια από τον ένστολο – μεταξύ των οποίων και στέρηση τροφής όταν αρνείτο να πάει σε κάποιον πελάτη – υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Sirina και της ζητήθηκε ταυτότητα που να πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό και ιατρικές εξετάσεις.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών αλλά επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη. Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, φέρεται να το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών. Το υλικό καθώς και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.
 

Οι αρχές ερευνούν τώρα τις επαφές που είχε ο αστυνομικός με συγκεκριμένο φωτογράφο που στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος και είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας

 

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, Αντωνία Λεγάκη, γνωστοποίησε ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί της άλλες τρεις κοπέλες «που έχουν περάσει τα ίδια», προσθέτοντας ότι έχει πληροφορία πως απελευθερώθηκε άλλη μία κοπέλα, που ήταν και εκείνη αιχμάλωτη αλλά φοβάται να μιλήσει. 

 

«Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου τρεις κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου, μία εκ των οποίων μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για άλλους ανθρώπους εκτός από αυτόν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 19χρονης, αναφερόμενη στον αστυνομικό που έχει προφυλακιστεί. 

 

«Θα προσπαθήσω να δώσω στην ανακρίτρια ό,τι στοιχεία έχω για να παρασχεθεί ασφάλεια, γιατί η συνεννόηση που έχω είναι προς τον σκοπό να προσέλθουν στην ανακρίτρια», συμπλήρωσε η κ. Λεγάκη. Οι τρεις κοπέλες δεν έχουν κάνει επίσημες καταγγελίες στις αρχές, σημείωσε, τονίζοντας ότι «κάποια από αυτά τα θύματα είναι ακόμη απολύτως τρομοκρατημένα». 

 

Trafficking στην Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός είχε εξαναγκάσει την 19χρονη να υπογράψει συμβόλαιο για πορνό με τη Sirina»
O ιδιοκτήτης της Sirina, Δημήτρης Σειρηνάκης

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr



Πηγή άρθρου www.lifo.gr

You May Also Like

More From Author