Tο άγνωστο ατύχημα του μηχανοδηγού

Estimated read time 1 min read

H εμπλοκή του μηχανοδηγού του Intercity 62 σε ατύχημα το 2022

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα τελευταία δραματικά λεπτά, πριν τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη. O άτυχος μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, φαίνεται να είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

 Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο μηχανοδηγός του Intercity 62 φαίνεται πως προσπαθούσε να αποτρέψει το μοιραίο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tα Νέα», επικοινώνησε από το κινητό του τηλέφωνο με φίλο του μηχανοδηγό που πίστευε πως ήταν εκείνος που εκτελούσε το δρομολόγιο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

 Η εμπλοκή σε ατύχημα το 2022

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Μαίρης Τζώρα, ο μηχανοδηγός του Intercity 62 είχε εμπλακεί σε ακόμη ένα ατύχημα.

 Τον περασμένο Νοέμβριο στο τελευταίο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα, κατά την αποβίβαση μιας φοιτήτριας δεν πρόσεξε, έκλεισε γρήγορα τις πόρτες του τρένου, εγκλώβισε το πόδι της κοπέλας και συνέχισε το ταξίδι, με το σώμα της κοπέλας να κρέμεται έξω από το βαγόνι.

 Η φοιτήτρια γλίτωσε γιατί άμεσα οι επιβάτες άνοιξαν με τα χέρια την πόρτα και την απεγκλώβισαν. Για το περιστατικό αυτό μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

 Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το περιστατικό, όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram



Πηγή άρθρου www.parapolitika.gr

You May Also Like

More From Author