Social media search engines seo

Τwitter social media seo GreeceSocial media search engines seo

Εάν σας ενδιαφέρει να παραμείνετε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης ή να αποκτήσετε παρουσία σε αυτές, τότε θα πρέπει να ενασχοληθείτε με τα social media και με το Twitter ειδικότερα.

Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, όλες οι search engines προσπαθούν να συμπεριλάβουν στα αποτελέσματά και τις λειτουργίες τους, όσα περισσότερα στοιχεία από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μπορούν. Οι παρακάτω είναι κάποιοι λόγοι που ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε, για το γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό για το search engine marketing, η ενασχόλησή σας με το Twitter.

–          Ένα σχετικά καινούργιο στοιχείο που άλλαξε θεαματικά το όλο σκηνικό και το τι προσφέρει το Twitter είναι οι λεγόμενες lists που δημιούργησε. Με τη χρησιμοποίηση των list, η σελίδα που διατηρείτε, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, το site σας μπορεί κυριολεκτικά να εμφανιστεί σε όλο το μήκος και πλάτος του διαδικτύου. Όλα τα Tweets που πραγματοποιείτε μπορούν με σχετική ευκολία να αναπαραχθούν σε blogs και sites που είναι σχετικές με το θέμα, ή αν θέλετε σε όλες τις ιστοσελίδες που είναι συναφείς με την κατηγορία που ανήκει η εταιρεία / το site σας.

–          Τα Tweets σας, τα μηνύματά σας δηλαδή που δημοσιεύετε, δεν περιορίζονται στο κοινό που έχετε στο Twitter! Κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook δίνουν τη δυνατότητα να εισάγει ο καθένας δεδομένα από το Twitter δίνοντας τη επιλογή στους χρήστες του να τα μοιραστούν, να τα αποθηκεύσουν, να τα προσθέσουν ως συνδέσμους στη ιστοσελίδα που μπορεί να διατηρούν, να τα στείλουν με email στους φίλους και γνωστούς τους κτλ.

–          Με την ενασχόλησή σας στο Twitter, μπαίνετε σε μία κοινότητα που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα ενδιαφέροντά σας, και εάν προσφέρετε σε αυτήν τότε και εκείνη θα σας προσφέρει και εκείνη θα σας στηρίξει και θα ανταποκριθεί σε κάποια πρόσκληση σας.

–          Με το Twitter μπορεί να αποκομίσετε επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, και ακόμα σημαντικότερο: στοχευμένη επισκεψιμότητα από ένα κοινό που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και πιθανώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

–          Επιπρόσθετα, μένετε στο προσκήνιο αφού η δημοσίευση νέων, άρθρων και σημαντικών επισημάνσεων υποδεικνύει δραστηριότητα, ζήλο για το αντικείμενο ενασχόλησής σας και αξιοπιστία.

–          Τέλος, σκεφτείτε ότι είναι ένα καινούργιο ακόμα προϊόν, που σίγουρα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει αλλά και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά να συγκεντρώσει…

Twitter-Lists

Μοιράσου το με: buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdigg

Share/Bookmark

You May Also Like

More From Author