Skype for Web: Φέρνει HD video κλήσεις και δυνατότητα ηχογράφησης

Techgear.gr

Οι φανατικοί χρήστες του Skype προφανώς και θα γνωρίζετε ότι εκτός από τις desktop και mobile εφαρμογές της υπηρεσίας, υπάρχει και η δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε μέσω του web browser. Το Skype for Web αναβαθμίζεται, λοιπόν, από τη Microsoft και ανάμεσα στις νέες λειτουργίες φέρνει και τη δυνατότητα πραγματοποίησης HD video κλήσεων μέσω των web browsers Google Chrome και Microsoft Edge.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η δυνατότητα ηχογράφησης των κλήσεων και έχει προστεθεί νέο σύστημα ειδοποιήσεων για να λαμβάνεις άμεσα ενημέρωση όταν υπάρχει κάποια ενέργεια σε νέες συνομιλίες και ομαδικές συνομιλίες. Στα θετικά και η πρόσβαση στο Chat Media Gallery για να βρίσκεις εύκολα φωτογραφίες, links και αρχεία που έχουν διαμοιραστεί στο παρελθόν μέσα σε κάποια συνομιλία, αλλά και η δυνατότητα αναζήτησης συγκεκριμένου μηνύματος μέσα σε συνομιλίες.

Οι νέες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στους χρήστες Windows 10 και macOS 10.12 ή μεταγενέστερη έκδοση, αρκεί φυσικά να βρίσκονται στον Chrome ή στον Edge browser.

Skype for Web: Φέρνει HD video κλήσεις και δυνατότητα ηχογράφησης

You May Also Like

More From Author