Praktiker: Εκτίμηση για ανοδική πορεία της το 2016

Με την εκτίμηση ότι το 2016 θα είναι ανοδικό για την Praktiker προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Σελαμαζίδης λέγοντας ότι η κατάσταση έχει σε μεγάλο βαθμό γίνει πιο ξεκάθαρη, και ότι παρά τις δυσκολίες και τη γενικότερη αβεβαιότητα θα υπάρξει τελικά σταθεροποίηση της αγοράς.

Επίσης συμπλήρωσε, ότι η ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας μέχρι σήμερα λειτουργεί ως ένας βοηθητικός και συμπληρωματικός τρόπος έρευνας των καταναλωτών διευκολύνοντας την τελική τους αγορά πριν από τη προσέλευσή τους σε κάποιο φυσικό κατάστημα της αλυσίδας. Σε αυτό το επίπεδο η Praktiker έχει προχωρήσει σε περαιτέρω επένδυση του τμήματος των b2b πωλήσεων εστιάζοντας στο κομμάτι της τουριστικής αγοράς.

Διαβαίνοντας στον δεύτερο χρόνο ιδιοκτησίας της Fairfax (Απρίλιος 2016), και παρά την οικονομική κρίση, η Praktiker Hellas σημείωσε σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε στην ισορρόπηση του ζητήματος των προμηθειών της και στην αύξηση κατά 250 άτομα του προσωπικού της!

Περισσότερα στο άρθρο του Euro2day http://www.euro2day.gr/specials/interviews/article/1404503/to-comeback-ths-praktiker-kai-h-omprela-fairfax.html

Διαβάστε επίσης:
Νέα τροπή για την υπόθεση Γιακουμάκη: δολοφονία και όχι αυτοκτονία!!

You May Also Like

More From Author