Oι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται – Το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε κοπέλα για αντίστοιχο πάρτι

Estimated read time 1 min read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, ενώ φαίνεται πως σιγά σιγά ανοίγουν τα στόματα.

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τα μυστικά πάρτι στα οποία οι διοργανωτές φαίνεται ότι προσπαθούν να παρασύρουν νεαρά κορίτσια κυρίως μέσω των social media. Μετά την καταγγελία της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση κυκλώματος.

«Σου έχω μία πρόταση» – Η πρόσκληση που δέχθηκε κοπέλα για ανάλογο πάρτι

Ο ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας το μήνυμα που δέχθηκε μία κοπέλα στο Instagram για ένα από αυτά τα πάρτι. «Σου έχω μία πρόταση, μαζί με φίλους διοργανώνουμε πάρτι σε βίλα. Χορός, ποτά, μουσική. Τηρείται εχεμύθεια», ανέφερε το μήνυμα, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ.

Η κοπέλα που έλαβε την παραπάνω πρόσκληση, είπε ότι δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ενώ σημείωσε ότι τέτοια μηνύματα δέχονται πολλά νεαρά κορίτσια.

Οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό

Ο πρώτος που συνελήφθη είναι ο 27χρονος με τα αρχικά Λ.Β., ο οποίος φαίνεται πως κάλεσε την νεαρή κοπέλα στο κινητό λίγη ώρα πριν βρεθούν μαζί στο ασανσέρ.

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δεν γνώριζα με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι» δηλώνει στην κατάθεσή της η 24χρονη.

Η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο του Λ.Β. όπου βρέθηκε χάπι για τη στυτική δυσλειτουργία. Συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό. Ο ίδιος υποστήριξε πως συνευρέθηκε με την καταγγέλλουσα αλλά με την συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

«Ο ίδιος επιμένει ότι δεν πρόκειται για βιασμό και αυτό θα φανεί στην πορεία της υπόθεσης. Ο εντολέας μου έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αισθάνεται ότι έχει διαταραχθεί η προσωπική και επαγγελματική του ζωή και αυτό που συμβαίνει είναι κάτι που έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στον ίδιο» δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου.

Το δεύτερο πρόσωπο που αναγνώρισε η νεαρή κοπέλα είναι ο 25χρονος με τα αρχικά Λ.Ε. Η 24χρονη δεν τον είχε αναγνωρίσει αμέσως. Τον θυμήθηκε αργότερα.

Πρόκειται για τον αδελφό του Λ.Β. που μάλιστα τον είχε συνοδεύσει όταν συνελήφθη.

«Ημουν κι εγώ στο πάρτι. Όμως δεν μπήκα ποτέ στην σουίτα μαζί με τον αδελφό μου και την κοπέλα» δηλώνει ο 25χρονος.

Τώρα η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα του DNA για να εξακριβωθεί αν ο Λ.Ε. βρισκόταν στο δωμάτιο του βιασμού ή όχι.

Οι αρχές αναζητούν το τρίτο πρόσωπο που όπως καταγγέλλει η 24χρονη την έβαλε στο ασανσέρ.

Ήταν από εκείνους που προσπάθησαν να την πείσουν να γυρίσει στο πάρτι; Συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό; Ποια είναι η σχέση του με τους άλλους δύο;

Ποιος ο ρόλος του «διοργανωτή» του πάρτι στην υπόθεση;

Την ίδια ώρα ερευνάται ο ρόλος του Π.Μ. που εμφανίστηκε ως ο διοργανωτής του πάρτι και φαίνεται να πίεσε την κοπέλα να συμμετάσχει σε αυτό.

Στην αρχή φέρεται να ζητά συγνώμη από την 24χρονη, λίγες ώρες αργότερα όμως επανέρχεται με νέα ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι η προηγούμενη δεν ήταν από τον ίδιο αλλά από πρόσωπο που έχει μηνύσει για αρπαγή, απειλή και παράνομη βία.

Το πρόσωπο αυτό είναι πρώην εργαζόμενος στο καφέ «Αχίλλειον», γνωστός στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και γνωστός διοργανωτής διαφόρων πάρτι. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν κλείσει τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικά.

in.gr, real.gr



Πηγή άρθρου www.zarpanews.gr

You May Also Like

More From Author