Mad Clip – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας με το τροχαίο του τράπερ Mad Clip έπαιξε ο ΑΝΤ1.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, η οποία έχει καταγράψει τη στιγμή που o τράπερ Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα το τροχαίο και τον θάνατό του, παρουσίασε ο ΑΝΤ1.

Ο ράπερ φαίνεται να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα στην ευθεία και να χάνει τον έλεγχο. Το αμάξι αρχίζει να φέρνει στροφές και βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω ακολουθεί ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του σκόρπισε ο θάνατος του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών. Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του fthis.gr οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του Mad Clip θα του πουν το τελευταίο «αντίο» τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία: Ψυχρός ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης – Υποστηρίζει πως άλλοι έκαναν το έγκλημα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Γιατί γέμισαν οι ελληνικές θάλασσες με μέδουσες;

Βασίλης Τσεκούρας στο Newsbomb.gr: Γεννήθηκα δεύτερη φορά από… θαύμα



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author