Huawei P30 Pro: Πρώτη ματιά στην MWC 2019

Techgear.gr

Η Huawei αποτελεί το talk-of-the-town στην Βαρκελώνη μετά την παρουσίαση του Mate X, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει νέο υλικό για συζήτηση μιας και η εταιρεία αποφάσισε να μοιραστεί στην MWC 2019 πληροφορίες για το επερχόμενο Huawei P30 Pro, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι!

To digitaltrends είχε την ευκαιρία να πιάσει στα χέρια του ένα dummy Huawei P30 Pro και μοιράζεται τις εντυπώσεις του από το σχεδιασμό της συσκευής αλλά και τις πληροφορίες που κατάφερε να αλιεύσει από την Huawei:

huawei-p30-pro-exclusive

Τα “Vogue” και “Link” που βλέπουμε γραμμένα στη πλάτη του dummy P30 Pro θα αντικατασταθούν με τα “Huawei” και “Leica” στην τελική έκδοση.

Vogue είναι το κωδικό όνομα που χρησιμοποιεί εσωτερικά η Huawei για το P30 Pro.

Η τριπλή κάμερα φιλοξενεί τους 3 φακούς ίδιου μεγέθους σε μία κοινή κάθετη διάταξη, σε αντίθεση με το P20 Pro όπου ο 3ος φακός (20MP mono) βρισκόταν μόνος του κάτω από την 2πλή διάταξη του κεντρικού φακού των 40MP και του Telephoto των 8MP.

Στο dummy unit, δίπλα στην 3πλή κάμερα αναγράφεται η λέξη “Summitor”. Η Huawei συνηθίζει να αναγράφει δίπλα στους φακούς την περιγραφή των Leica φακών πχ. στο Mate 20Pro έχουμε “Summilux” ενώ στο P20 Pro έχουμε “Summarit”.

To “Summitor” του P30 Pro dummy unit δεν αντιστοιχεί απευθείας σε κάποιον Leica φακό, ωστόσο μοιάζει πολύ με το “Summitar” το οποίο αντιστοιχεί σε φακό 50mm της Leica. Το όνομα ταιριάζει γάντι με τις φήμες περί υποστήριξης 10x οπτικού ζοομ στο επερχόμενο P30 Pro!

Όσον αφορά το σώμα του dummy P30 Pro, φαίνεται πως αποτελεί “παιδί των Mate 20 Pro και P20 Pro” καθώς έχει το μέγεθος του P20 Pro και τα καμπυλωτά τελειώματα του Mate 20 Pro.

Στο κάτω μέρος του dummy P30 Pro, βρίσκεται η θύρα φόρτισης USB-C ενώ απουσιάζει η θύρα ακουστικών 3.5mm, όπως και στο Mate 20 Pro.

To digitaltrends αναφέρει πως δεν τους δόθηκε η έγκριση να φωτογραφίσουν ή να μιλήσουν/γράψουν οτιδήποτε για την μπροστά όψη του dummy P30 Pro καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός του (!). Ωστόσο βλέποντας τα πρόσφατα Honor View 20 και Samsung Galaxy S10 δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε πως και εδώ θα δούμε κάποια παρόμοια υλοποίηση “οπής”, αντί του κλασικού notch.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techgear.gr για όλες τις εξελίξεις από τη Βαρκελώνη για όλα τα τεχνολογικά θέματα! Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ειδήσεις που αφορούν την έκθεση στο tag MWC 2019!

Huawei P30 Pro: Πρώτη ματιά στην MWC 2019

You May Also Like

More From Author