Article Marketing

Το μάρκετινγκ γράφοντας άρθρα, θεωρείται η πιο ισχυρή άμεση στρατηγική μάρκετινγκ. Το επονομαζόμενο Article Marketing εύκολα θα καθορίσει την άμεση επιτυχία ή την αποτυχία της εφαρμογής του από οποιαδήποτε άλλη κίνηση στο διαδίκτυο.

Η δύναμη του μάρκετινγκ μέσω των άρθρων είναι απεριόριστη, αφού η εξουσία και οι δυνατότητες που έχετε από την πλευρά σας, σας δίνουν σε χρόνο μηδέν την δυνατότητα του να δείτε τί ακριβώς θέλουν οι αναγνώστες σας και αναλόγως να πράξετε.

Ένα καλογραμμένο άρθρο μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι είσαστε εμπειρογνώμονας ενός πεδίου. Δεν έχει σημασία τα πόσα ξέρετε για το θέμα. Το κλειδί είναι να γράψετε καλά και σωστά τα άρθρα σας.

Πόσες φορές έχει τύχει διαβάζοντας κάποιο άρθρο που μας εντυπωσίασε να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τον συγγραφέα μόνο και μόνο απο το περιεχόμενο του? Όπως και αντιθέτως έχει τύχει να μας απογοητεύσει και να σταματήσουμε το διάβασμά του απο την πρώτη κιόλας παράγραφο? Το πιό σημαντικό είναι ο κάθε συγγραφέας να μπορεί να έχει το δικό του μοναδικό στυλ γραφής που θα τον οδηγήσει προς την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα.

Το να εντοπίσετε τους σκοπούς του μάρκετινγκ που θα εφαρμόσετε στο άρθρο σας είναι απαραίτητο. Πρέπει να γνωρίζετε τους λόγους που γράφετε και τον λόγο που θα πρεπε οι άλλοι να διαβάσουν το περιεχόμενό σας. Εάν βρείτε την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, θα είναι ευκολότερο για σας να γράφετε τα άρθρα σας αποτελεσματικά.

Τα παρακάτω είναι οι λόγοι ύπαρξης του article management:

1. O προφανής λόγος χρήσης του μάρκετινγκ μέσω άρθρων είναι η αύξηση της κίνησης στον ιστοχώρο σας. Η χρησιμοποίηση αυτής της μεθόδου προώθησης υπερτερεί κυρίως λόγω της ευκολίας της δημιουργίας ενός κειμένου, την γρήγορη απήχηση που έχει και του μικρού αν όχι ανύπαρκτου χρηματικού ποσού που χρειάζεται να δαπανηθεί για να υλοποιηθεί. Ιδιαίτερα καλά άρθρα, μπορούν να βοηθήσουν αισθητά στην αύξηση της κίνησης ενός ιστοχώρου. Τα άρθρα μπορούν εύκολα να αναρτηθούν σε article directories αλλά και σε κοινωνικές ιστοσελίδες όπως το FaceBook, το Twitter και άλλα πολλά.

Μήν τα αγνοήσετε αυτά, γιατί το όφελος που μπορεί να φέρουν εάν ασχοληθείτε συστηματικά είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό αφού θα κερδίσετε αναγνωρησιμότητα στην Ελλάδα και ανα τον κόσμο.

2. Ο λόγος συγγραφής των άρθρων μπορεί να είναι καθαρά ενημερωτικός. Μπορεί να έχετε κάτι να πείτε, κάποια καλή συμβουλή ή να προσφέρετε κάποια βοήθεια σε ένα θέμα που απασχολεί αρκετό κόσμο.

3. Επιπλέον, το article marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για SEO σκοπούς. Κάθε webmaster ξέρει ότι η παρουσία του στο διαδίκτυο εξαρτάται από το εάν εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, και γι ‘αυτό χρειάζεται να εφαρμόσετε βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, τόσο επάνω στην σελίδα όσο και εκτός σελίδας. Η υποβολή άρθρων στην ιστοσελίδα σας, σημαίνει οτι προσθέτετε περιεχόμενο, και το περιεχόμενο είναι ακόμη ο βασιλιάς του SEO τόσο επάνω στη σελίδα, όσο και για εκτός σελίδας.

4. Μερικοί webmasters χρησιμοποιούν τα άρθρα και για να αποκτήσουν απευθείας κάποια χρήματα από τη προβολή διαφημίσεων μέσα σε αυτά, και η χρησιμοποίηση του AdSense είναι ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα της αξιοποίησης του Article Marketing.

Μοιράσου το με: buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdigg

Share/Bookmark

You May Also Like

More From Author