Τεχνική Περιβάλλοντος: Μάχη για την απορρύπανση σε όλη την ακτογραμμή του Σαρωνικού

Μια εταιρεία με “σημαντικό βιογραφικό” και μεγάλη διεθνή εμπειρία, δεκάδων επιτυχημένων έργων απορρύπανσης και αποκατάστασης περιβαλλοντικών καταστροφών σε όλο τον κόσμο, δίνει τη μάχη για την αποκατάσταση της ρύπανσης στη θάλασσα αλλά και τις ακτές του Σαρωνικού.

Ο λόγος για την Τεχνική Περιβάλλοντος, μια εκ των παλαιοτέρων  και πλέον έμπειρων εταιρειών περιβαλλοντικής τεχνολογίας, η οποία στο παρελθόν έχει αναλάβει εντός και εκτός Ελλάδος σημαντικά έργα αποκατάστασης του περιβάλλοντος, από την καταστροφή στο Βασιλικό της Κύπρου, μέχρι έργα στο Κόσσοβο, το Λίβανο κλπ.

Σημειώνεται ότι η Τεχνική Περιβάλλοντος είναι μία από τις εταιρείες που συμμετέχουν στην προσπάθεια απορρύπανσης και περιορισμού των συνεπειών του ναυαγίου στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Ήδη στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τις 10 Σεπτεμβρίου η Τεχνική Περιβάλλοντος, έχει συμβάλλει στο έργο του καθαρισμού της ακτογραμμής σε όλο το παράκτιο μέτωπο από τη Σαλαμίνα μέχρι και τις ακτές στα νότια προάστια. Αυτή τη στιγμή στο έργο απασχολεί μεγάλο αριθμό προσωπικού ενώ αξιοποιεί τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα διαθέσιμα μέσα (φράγματα, πλωτά μέσα, μηχανήματα καθαρισμού, απορροφητικά μηχανήματα και βυτία) για την πλήρη αποκατάσταση των παράκτιων περιοχών που έχουν πληγεί από την περιβαλλοντική καταστροφή.

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη είναι ορατά τα αποτελέσματα σε μεγάλο τμήμα των περιοχών που έχουν πληγεί. Σε κάθε περίπτωση το έργο της αποκατάστασης των παράκτιων περιοχών που έχουν πληγεί συνιστά μια μεγάλη πρόκληση και για αυτό το λόγο αξιοποιούνται οι βέλτιστες τεχνικές και όλος ο διαθέσιμος εξοπλισμός απορρύπανσης.

Greek News – Capital

You May Also Like

More From Author