
Ένα κτήριο 11 ορόφων -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- κατέρρευσε μερικώς στο Μαϊάμι με τις Αρχές να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.
Στην περιοχή βρίσκονται ήδη εκατοντάδες πυροσβέστες και διασώστες ενώ οι εικόνες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν ένα μέρος του πολυώροφου κτηρίου να έχει ισοπεδωθεί και πολλά συντρίμμια.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην 8777 Collins Ave σε ένα μπλοκ πολυώροφων κτηρίων στα βόρεια της πόλης. Η κατάρρευση έλαβε χώρα στις 3 τα ξημερώματα.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους, ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμούς, τα τοπικά ΜΜΕ πάντως εκφράζουν φόβους για «αρκετά θύματα» καθώς εκείνη την ώρα πολλοί ένοικοι βρίσκονταν στα διαμερίσματά τους και κοιμούνταν.
Η Κίμπερλι Μοράλες, η οποία διαμένει σε διπλανή πολυκατοικία, δήλωσε στο CNNi ότι δεν άκουσε κάποια έκρηξη αλλά ξύπνησε από τον ήχο των σειρήνων και έσπευσε να εκκενώσει το κτήριο.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κοινοτικό κατάλυμα μαζί με άλλους εκτοπισμένους.