Μια νέα έρευνα έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες που έχουν δείξει τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλατιού στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυστραλοί ερευνητές υπολόγισαν ότι αν οι εταιρείες παραγωγής επεξεργασμένων τροφίμων περιορίσουν τις ποσότητες του αλατιού που προσθέτουν στα προϊόντα τους, τότε θα μειωθεί σημαντικά το ποσοστό καρδιαγγειακών παθήσεων στους καταναλωτές. Οι επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ, αφού μελέτησαν τρόφιμα ευρείας …