Τραγωδία στο Πέραμα: Ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Πέραμα, στην οικία δύο αδερφών και Ειδικών Φρουρών που υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και την στιγμή που ο 21χρονος περιεργαζόταν το υπηρεσιακό πιστόλι του 25χρονου αδερφού του και συναδέλφου του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο αδερφό του.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αττικό Νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Από την Αστυνομία συνελήφθη ο 21χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος τελούν υπό διερεύνηση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author