Νεκροί από κορωνοϊό: Κατέληξαν επτά ασθενείς

Estimated read time 1 min read

Επτά συνάνθρωποι μας άφησαν την τελευταία τους πνοή τις τελευταίες ώρες από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό σε 497.

Συγκεκριμένα:

– Ένας 91χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μετά την διακομιδή του στις 14 Οκτωβρίου από το νοσοκομείο της Έδεσσας.

– Δύο άνδρες και μια γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα απεβίωσαν στο νοσοκομείο «Αττικόν». Πρόκειται για μια 82χρονη, μια 71χρονη και έναν 72χρονο

– Δύο νεκροί καταγράφηκαν, τέλος, στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Πρόκειται για μια 82χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 7 Οκτωβρίου και έναν 79χρονο που είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 2 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

– Ένας 56χρονος με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την εισαγωγή του στις 16 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αντίλ Ραμί βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της Πάμελα Άντερσον

Συγκλονίζει η μητέρα της 3χρονης από την Κορινθία: «Πάλεψα με τα ροτβάιλερ για να σώσω την κόρη μου»

Euroleague, Ολυμπιακός-Μακάμπι 85-82: Σπουδαία νίκη με buzzer beater του Χάρισον

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author