[ 20 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ] Η διαφορετικότητa του ελληνικού κρασιού θα είναι όπλο και σε θέµατα τιµής

«Τα ελληνικά κρασιά έχουν κάνει µεγάλα ποιοτικά άλµατα τα τελευταία χρόνια και µπορούν πλέον να σταθούν πολύ καλά στη διεθνή αγορά. Χρει…

«Τα ελληνικά κρασιά έχουν κάνει µεγάλα ποιοτικά άλµατα τα τελευταία χρόνια και µπορούν πλέον να σταθούν πολύ καλά στη διεθνή αγορά. Χρειάζεται όµως να δουλέψει και το µάρκετινγκ». Αυτά υποστηρίζει η Μαρία Ταµιωλάκη που ασκεί ένα σπάνιο επάγγελµα. Σπούδασε Βιολογία και Οινολογία στο Πανεπιστήµιο του Μπορντό και εργάστηκε για ένα διάστηµα σε µεγάλες οινοποιητικές εταιρείες πριν επιστρέψει στην Κρήτη. Πριν από δέκα χρόνια, η οικογένεια Ταµιωλάκη αποφάσισε σύσσωµη να ασχοληθεί µε την παραγωγή βιολογικών κρασιών από δικά τους αµπέλια που καλλιεργούν στο Χουδέτσι του Ηρακλείου Κρήτης και η Μαρία έχει αναλάβει πολύ σηµαντικό ρόλο.