10χρονη Μαρκέλλα: «Έλειπε από το σπίτι, χωρίς να δίνει λογαριασμό» – Αποκαλυπτικός ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – Ελλάδα

Estimated read time 1 min read



Εξοργισμένος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλας, ο οποίος κατέθεσε μήνυση


Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος τη 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Την κατηγορεί για ψεύδη στην απολογία της, ενώ μιλάει για τις ώρες που φέρεται να βρισκόταν στον υπολογιστή.

Απόσπασμα από τη μηνυτήρια αναφορά του πρώην συζύγου παρουσίασε το Star: «Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς, ανυπόστατοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail».

Όσον αφορά στον λόγο που η 33χρονη περνούσε τόσες ώρες στον υπολογιστή, ο πρώην σύζυγός της αναφέρει ότι: «Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά».

O δικηγόρος της κατηγορούμενης, σύμφωνα με τον ιστότοπο eleyftherostypos.gr, είπε ότι δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την 33χρονη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Από την άλλη, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης δήλωσε πως ο άνδρας έμαθε για τη δράση της πρώην συζύγου του από τα media: «Μας οργίζουν τα όσα έκανε. Ο άνθρωπος έτσι όπως τα πληροφορήθηκε της εύχεται τα χειρότερα».

Η περιγραφή της 10χρονης και το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Ερευνητικό «όπλο» για την αστυνομία αποδεικνύεται η παρατηρητικότητα της μικρής την ώρα που οι Αρχές ρίχνουν μεγάλο βάρος στον εντοπισμό των ανθρώπων που υποψιάζονται πως βοήθησαν την 33χρονη.

Η 10χρονη μίλησε στις Αρχές και περιέγραψε με την παρουσία παιδοψυχολόγου όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε μαζί με την κατηγορούμενη.

Όπως μετέδωσε το Star, η 10χρονη παρά τον φόβο και την αγωνία της, είχε το κουράγιο να παρατηρεί την 33χρονη «κοκκινομάλλα».

Έτσι, έδωσε στην αστυνομία λεπτομερή στοιχεία, που κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι η κατηγορούμενη είχε και συνεργούς.

Το κορίτσι θυμάται κάθε λεπτό από την στιγμή που την πλησίασε η κατηγορούμενη έξω από το σχολείο της.

Τι είπε η 10χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς:

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά …;”».

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση με έναν μαύρο άνδρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.

Οι Αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

Το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.



Πηγή άρθρου www.neakriti.gr

You May Also Like

More From Author