Χαβάη – Φρικιαστική δολοφονία 6χρονης από τους γονείς της – Τη φίμωσαν και την κλείδωσαν σε κλουβί σκύλου

Estimated read time 1 min read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του τραγικού θανάτου της 6χρονης Ιζαμπέλας από τα χέρια των θετών γονιών της.

Σύμφωνα  με την αποκάλυψη που έκανε η 12χρονη αδελφή της στους αστυνομικούς, οι γονείς τους την έβαλαν σε κλουβί σκύλου επειδή τα βράδια αναζητούσε τροφή.

«Οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό» κατέθεσε στους αστυνομικούς η λίγο μεγαλύτερη -επίσης υιοθετημένη- αδερφή της Ιζαμπέλα Καλούα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τους ίδιους τους γονείς της στη Χαβάη.

Οι γονείς της 6χρονης, ο 52χρονος Ισαάκ και η 43χρονη Λεχούα Καλούα, είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της μικρής  σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής στις 13 Σεπτεμβρίου, ισχυριζόμενοι ότι η τελευταία φορά που την είχαν δει, ήταν όταν έπεσε για ύπνο στο δωμάτιό της το προηγούμενο βράδυ.

Οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν αμέσως στο ζευγάρι, τις οποίες επιβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες η 12χρονη αδερφή του θύματος. Αποκάλυψε ότι οι γονείς της ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατό της και την ανάγκασαν να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό.

Έτσι, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Ισαάκ και της Λεχούα την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε πως αφού την έκλεισαν σε ένα κλουβί σκύλου, της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία και την άφησαν στην τουαλέτα του σπιτιού. «Δεν ξύπνησε πάλι» είπε η 12χρονη, ενώ στην ανατριχιαστική περιγραφή της πρόσθεσε τα εξής: «Λίγο αργότερα η μητέρα γέμισε την μπανιέρα με νερό και βύθισε την Ιζαμπέλα μέσα, μάλλον για να δει αν θα ξυπνήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Μετά με φώναξαν για να την κουβαλήσουμε και να την πάμε στο δωμάτιό της».

Τα στοιχεία φέρνουν στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα ύστερα από την κατάθεση της 12χρονης, η οποία κατάλαβε ότι η αδερφή της είχε πεθάνει όταν την είδε σε αυτή την κατάσταση, ενώ διευκρίνισε ότι το περιστατικό είχε γίνει πριν από δύο μήνες. Το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει βρεθεί προς το παρόν, ενώ ο δικηγόρος του ζευγαριού επιμένει ότι είναι αθώοι.

Μάλιστα, στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι μετά από αυτό η μητέρα της πήγε και άδειασε το νερό από την μπανιέρα, ενώ ο πατέρας της λίγες μέρες μετά απευθύνθηκε στο νοσοκομείο, προσποιούμενος ότι έχει συμπτώματα κορoναϊού. Την δήλωση αυτή διέψευσε πάλι η 12χρονη, η οποία είπε ότι στην πραγματικότητα είχε πάρει άδεια από την δουλειά για να βοηθήσει τη μαμά να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία.



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author