«Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά!»

Estimated read time 1 min read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τον άγριο καβγά ενός ζευγαριού Ελλήνων στην Γερμανία στην μέση του δρόμου ο οποίος ξεκίνησε με βρισιές, συνεχίστηκε με χειροδικία και κατέληξε με την γυναίκα να εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα.
Αυτό που προκαλεί σοκ ωστόσο είναι πως από το συγκεκριμένο βίντεο εξάγεται το συμπέρασμα πως παρόντα στο περιστατικό φαίνεται να ήταν τα παιδιά του ζεύγους, πιθανότατα στο αυτικόνητο που οδηγούσε η γυναίκα.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, για άγνωστο λόγο το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να τσακώνεται. Στην αρχή φαίνεται ο άνδρας να είναι έξω από το όχημα, τύπου SUV που οδηγεί η γυναίκα και να την βρίζει χυδαία φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον της.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί από έναν Γερμανό ο οποίος μένει στην περιοχή και ακούγοντας τις φασαρίες ξεκίνησε με το κινητό του να καταγράφει από το παράθυρό του το περιστατικό.

Αμέσως μετά την χειροδικία του, ο άνδρας αποχωρεί βρίζοντας χυδαία και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του. Και εκεί που νομίζει κανείς πως η διένεξη έχει λήξει, η γυναίκα προφανώς σε κατάσταση αμόκ πατάει γκάζι και εμβολίζει το όχημα του άνδρα της σε σημείο να το εγκλωβίζει σε έναν τοίχο. Η γυναίκα κάνει όπισθεν και συνεχίζει ακάθεκτη για άλλη μία φορά τον εμβολισμό της.

Σε εκείνο το σημείο ο άνδρας έχει σταματήσει να βρίζει και κραυγάζει συνεχώς «τα παιδιά, τα παιδιά». Η γυναίκα του ζητά επιτακτικά τα κλειδιά του σπιτιού και αυτός ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, αφού η δική του είναι κολλημένη στον τοίχο, και αυτή κατεβαίνει από το SUV και μπαίνει μέσα στο όχημά του.

Σε εκείνο το σημείο, ακούγονται μόνο φωνές, αφού το βίντεο που τραβά ο Γερμανός γείτονας είναι ακριβώς πάνω από το όχημα του άνδρα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οπτική επαφή με το τι γίνεται εντός αυτού. «Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά» ακούγεται καθαρά να φωνάζει ο άνδρας με την γυναίκα να λέει επίσης, χωρίς ωστόσο να γίνεται πλήρως αντιληπτό λόγω της έντασης τι ακριβώς εννοεί, «θα μας τα πάρουν» και «στο νοσοκομείο».

«Ηλίθιε» και «κάθαρμα» συνεχίζει να φωνάζει η γυναίκα βγαίνοντας από το όχημα και μπαίνοντας ξανά στο SUV της. Στο σημείο αυτό η γυναίκα αφού κάνει όπισθεν παίρνει φόρα και πατώντας το γκάζι, χτυπάει ξανά το όχημα του άνδρα της. «Κάθαρμα, να χτυπάς την μάνα των παιδιών σου, αντί να με αγαπάς», ακούγεται να λέει. «Δεν με αγαπάς καθόλου», φωνάζει η γυναίκα φεύγοντας από το σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Στο επίκεντρο οι νέοι και η απασχόληση – Παρεμβάσεις και για τις ανατιμήσεις

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ψάχνουν διασυνδέσεις με κυκλώματα ναρκωτικών έως την Λατινική Αμερική

Επίθεση με βιτριόλι: Τα στοιχεία που δείχνουν την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author