Φωτιά στην Αττική: Επιτέθηκαν σε συνεργείο του OPEN -Ούρλιαζε η δημοσιογράφος, έσπαγαν τζάμια, έκλεψαν τον οπερατέρ [βίντεο] | ΕΛΛΑΔΑ

Estimated read time 1 min read

Επίθεση δέχθηκε η ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη, η οποία μεταδίδει ασταμάτητα τις εξελίξεις από το μέτωπο της φωτιάς.

Το περιστατικό της επίθεσης μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση με την ρεπόρτερ και τον οπερατέρ να προπυλακίζονται την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους. Η κα Σπυράκη ακούγεται να ουρλιάζει τρομοκρατημένη, καθώς περίπου 15 άτομα χτυπούσαν το όχημά τους, σπάζοντας μάλιστα και τα τζάμια. Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε στο OPEN, περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε εκείνη και οπερατέρ. Οπως είπε, χτύπησαν τον οπερατέρ και τον ρεπόρτερ Κώστα Αλατζά.

«Ήταν μια ομάδα 15 ατόμων Ξεκίνησαν να μας βρίζουν, μας πέταξαν κάτω την κάμερα και επιτέθηκαν στον οπερατέρ και σε εμάς τους δημοσιογράφους. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και άρχισαν να βαράνε τις πόρτες και τα τζάμια. Δεν επενέβη κανένας. Υπήρχε απέναντι αστυνομική παρουσία και δεν επενέβησαν. Ήταν 4 αστυνομικοί. Οι δράστες έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να γυρίσει στο σπίτι του», είπε η ρεπόρτερ.

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr

You May Also Like

More From Author