Φολέγανδρος: Ο 30χρονος σκότωσε τη Γαρυφαλλιά για ασήμαντη αφορμή και μετά της έριξε το φταίξιμο για τους καυγάδες – Ειδήσεις – νέα

Estimated read time 1 min read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της, καθώς έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία στο φως.

Μία ακόμη γυναικοκτονία ήρθε να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να σκορπίσει τη θλίψη στην οικογένεια της 26χρονης η οποία έχασε τη ζωή της από τον 30χρονο φίλο της ο οποίος, όπως αποκάλυψε, την έσπρωξε από τα βράχια επειδή είχαν… καυγαδίσει.

Ελληνοτουρκικά : Η Άγκυρα επαναφέρει τις «γκρίζες ζώνες» μέσω αποστρατιωτικοποιήσεως

Μια οικογένεια θρηνεί για το χαμένο παιδί της που θυσιάστηκε στον «βωμό» της πατριαρχίας, της έμφυλης βίας και της… κακιάς στιγμής. Ας σταθούμε στα λόγια της χαροκαμένης μάνας: «Να μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες. Όχι άλλη Γαρυφαλλιά ή Καρολάιν».

Η ομολογία του δράστη

Κατά την ομολογία του, ο 30χρονος δολοφόνος επικαλέστηκε συχνούς τσακωμούς μεταξύ του ζευγαριού που βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Σύμφωνα με τη συμπληρωματική κατάθεση του 30χρονου, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής από έναν τσακωμό που είχαν επειδή πήραν «λάθος» δρόμο. Το ζευγάρι ήθελε να πάει σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά κάπου έχασε το δρόμο.

Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της. Ο 30χρονος μάλιστα, άρχισε να κατηγορεί την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους.

Όπως τόνισε ο ίδιος, καθώς τσακώνονταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο 30χρονος έκανε μια απότομη κίνηση και τράβηξε κατά λάθος το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ΙΧ να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στα βράχια.

Τότε η 26χρονη Γαρυφαλλιά σοκαρισμένη και θυμωμένη, βγήκε  από το αυτοκίνητο. Η συνέχεια ήταν ο εφιαλτική καθώς ο 30χρονος την ακολούθησε, φέρεται να τη χτύπησε με αγριότητα και στη συνέχεια να την έσπρωξε από ύψος, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει πρώτα στα βράχια και μετά στη θάλασσα.

Τα έριξε όλα στην 26χρονη

Από την πρώτη στιγμή, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν δίστασε να το παίξει τρελός, να καταφύγει σε κλισέ δικαιολογίες και φυσικά να ρίξει το φταίξιμο στο θύμα του.

Αν και, όπως φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα, ο νεαρός αρχικά βούτηξε στη θάλασσα και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να δει αν έχει τις αισθήσεις της.

Επί της ουσίας, ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος την άφησε να ξεψυχήσει και μετά κρύφτηκε για να γλιτώσει τη σύλληψη και να μπερδέψει τις αστυνομικές Αρχές που είχαν ξεκινήσει έρευνες.

Το Σάββατο, η σορός της Γαρυφαλλιάς βρέθηκε, ενώ ο 30χρονος παρέμενε άφαντος. Τελικά, τα βήματά του τον οδήγησαν πίσω στο σημείο του εγκλήματος, εκεί όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο γυναικοκτόνος απειλούσε να αυτοκτονήσει και τους πετούσε πέτρες, πριν τελικά συλληφθεί. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί έσπρωξε την κοπέλα, απάντησε ότι «ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Στο νησί όσοι είχαν συναντήσει το ζευγάρι κάνουν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 30χρονου δολοφόνου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, έδειχνε να έχει οξύθυμη και κάπως άγαρμπη συμπεριφορά απέναντι στην 26χρονη Γαρυφαλλιά. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 30χρονος βρισκόταν ενδεχομένως σε φαρμακευτική αγωγή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο 30χρονος μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού από τη Φολέγανδρο στη Νάξο για να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 26χρονης

Τραγικές φιγούρες σε όλο αυτό είναι οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους πήγε για πρώτη φορά διακοπές και δεν θα το ξαναδούνε ποτέ.

«Το κορίτσι μου σπούδαζε και μέχρι τα 25 χρόνια δεν είχε ξαναπάει διακοπές. Το μόνο που έκανε ήταν να σπουδάζει φαρμακοποιός και να διαβάζει. Πήγε τις πρώτες του διακοπές με έναν άντρα που δεν τον ήξερε, γνώριζε για λίγο τέλος πάντων και τη σκότωσε στις διακοπές» δήλωσε ο πατέρας του θύματος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά προσπάθησε να πάει στο λιμάνι του νησιού για να φύγει, αλλά ο φονιάς την πρόλαβε.

«Ήταν η πρώτη της σχέση, έμπλεξε χωρίς να καταλάβει. Αυτός ο άνδρας πρέπει να σαπίσει [στη φυλακή]», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έρχονται αποκαλύψεις για τη σχέση της Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο

Στο μεταξύ, την πρόθεση της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς να προσκομίσει νέα στοιχεία για τη σχέση της άτυχης κοπέλας με τον 30χρονο φίλο της, αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA.

Ο συνήγορος της οικογένειας είπε πως η μητέρα της 26χρονης επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε πως την Δευτέρα θα του δώσει νέα στοιχεία για την «γνωριμία» της Γαρυφαλιάς με τον 30χρονο. Επίσης ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η 26χρονη είχε την εντύπωση πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματά της.

Ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς ζήτησε από τον κ. Κούγια να τιμωρηθεί ο δολοφόνος με την ανώτερη δυνατή ποινή.

Η Μύκονος του Γιώργου Βέλτσου
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από



Πηγή άρθρου www.tovima.gr

You May Also Like

More From Author