Φαγητό και δώρα σε κόσμο που το έχει ανάγκη μοίρασε ο πρωθυπουργός

Estimated read time 1 min read

Στην ταβέρνα «Ο Κρητικός» στην Αμφιάλη βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη, μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε κόσμο που το έχει ανάγκη. Μάλιστα, τον πρωθυπουργό συνόδευε η κόρη του  Δάφνη, με την οποία είχαν πάει και χθες σε βιβιλιοπωλείο στο Παγκράτι για να αγοράσουν βιβλία. 

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιρασαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με πλήθος φωτογραφιών.


Ανάρτηση με τη δράση αλληλεγγύης του πρωθυπουργού έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε: «Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσινι και την ταβέρνα ο «Κρητικός». Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ειδήσεις σήμερα: 

Αστυνομικοί στο Οχάιο σκοτώνουν εν ψυχρώ μαύρο μέσα στο γκαράζ του – Στη δημοσιότητα το βίντεο

Κρούσματα κορωνοϊού: Η εικόνα στα νοσοκομεία όλης της χώρας

Με σφραγίδα του ΣτΕ στα 12 μίλια τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author