Υπόθεση 8χρονης στη Ρόδο: ‘Παραπονιόταν περίπου έναν χρόνο ότι πονάει’

Estimated read time 1 min read

Η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο, που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού, ισχυρίζεται πως η κόρη της έλεγε πως πονάει για περίπου ένα χρόνο.

Η υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, έγινε γνωστή την Τετάρτη (13/10), έπειτα από μια καταγγελία από πολίτη, η οποία ανέφερε ότι το μικρό κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην κάμερα του Star δήλωσε πως στην αρχή πίστευε ότι ήταν στην φαντασία του κοριτσιού, “στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο”, αναφέρει.

“Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στην 8χρονη, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί”, είπε η μητέρα, ενώ δήλωσε πως ο σύντροφός της είναι αθώος.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μίλησε και ο σύντροφος της μητέρας, ο οποίος τόνισε πως είναι αθώος.

“Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author