Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης: Μαραθώνια συνεδρίαση και υπομνήματα έως τις 16/12 | Superleague Interwetten

Estimated read time 1 min read

Το δικαστικό… ντέρμπι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ παίχθηκε για άλλη μία φορά με φόντο την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης στην επιτροπή Εφέσεων, με αρκετές ώρες νομικών αγορεύσεων. Όπως ήταν αναμενόμενο απόφαση δεν υπήρξε και η έδρα έκανε γνωστό πως περιμένει από όλες τις πλευρές υπομνήματα μέχρι την προσεχή Τετάρτη 16/12 στις 12.00 

 

Σε μία διαδικασία που άργησε να ξεκινήσει (ήταν για τις 15.00 αλλά άρχισε ουσιαστικά λίγο πριν τις 16.00) λόγω της σχετικής συζήτησης για το αίτημα της ΑΕΛ για αναβολή προκειμένου να παραστεί ο Αλέξης Κούγιας αλλά και της Ξάνθης για να βρεθεί πιο μεγάλη αίθουσα για φυσική παρουσία όλων των εμπλεκόμενων δικηγόρων είχαμε ξανά δικαστικό / δικηγορικό… ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ πήρε πρώτος τον λόγο και για λογαριασμό του μίλησαν οι νομικοί Μπίρδας, Μαυρομάτης, Κατσάς, Λαγαρίας και Μπαλτάκος.

 

Η επιχειρηματολογία του ΠΑΟΚ είχε να κάνει κυρίως με την αποδόμηση της ΕΕΑ και της απόφασής της. Επίσης τονίστηκε πως δεν υπήρξε καμία σύνδεση των εμπλεκόμενων εταιρειών και ότι η απόφαση του CAS καταδεικνύει το τι συνέβη. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να δικαστεί η υπόθεση επί της ουσίας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως ήταν λανθασμένη μέχρι και η αυτοψία της ΕΕΑ.

 

Ο Ολυμπιακός – για τον οποίο μίλησαν οι Βενιέρης, Σουλούκου, Καρπετόπουλος, Τσιρωνάς και Χατζησαββάογλου – θεώρησε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχε να εισφέρει καμία απόδειξη και κανένα τεκμήριο για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς, τα ευρήματα και την απόφαση της ΕΕΑ. Τόνισε πως έχει αποδειχθεί ότι δεν αμφισβητηθεί η απόφαση της ΕΕΑ, κάτι που κατέδειξε και το CAS και ότι δεν μπορεί να αρχίσει αυτή η υπόθεση ξανά από το μηδέν. Επίσης ότι δεν μπορούν να ακυρώνονται όλα και ότι ήδη έχει αποδειχθεί η σχέση – σύνδεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Έκανε λόγο για ένα ψηφιδωτό εταιρειών Καλπαζίδη – Σαββίδη και ότι η Μπελτέρα αποπλήρωνε δάνεια στη RFA και το ίδιο έκανε η RFA πληρώνοντας δάνεια στη Ντιμέρα. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε και σχεδιάγραμμα όλων αυτών των εταιρειών.



Πηγή άρθρου www.gazzetta.gr

You May Also Like

More From Author