Υπόθεση Λιγνάδη : Πώς αξιολογούν οι πολίτες τις αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Estimated read time 1 min read

Την άποψή τους για την αντιμετώπιση τόσο της κυβέρνησης, όσο και της αντιπολίτευσης, στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έδωσαν οι πολίτες, στη νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, πάνω από τους μισούς (51%) αξιολογούν αρνητικά την στάση της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου και με αποκορύφωμα την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ειδικότερα, «σίγουρα αρνητικά» κρίνει τη στάση της κυβέρνησης το 36%, «μάλλον αρνητικά» το 15%, «μάλλον θετικά» το 23% και «σίγουρα θετικά» το 21%.

Οι περισσότερες αρνητικές αξιολογήσεις δόθηκαν από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό θετικών αξιολογήσεων στην κυβέρνηση και τη ΝΔ (61%) προέρχεται από ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής.

Ακόμη πιο υψηλό είναι το ποσοστό των αρνητικών απαντήσεων για τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ με έξι στους δέκα (59%) να κρίνουν αρνητικά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ειδικότερα, «σίγουρα αρνητικά» κρίνει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ το 35%, «μάλλον αρνητικά» το 24%, «μάλλον θετικά» το 22% και «σίγουρα θετικά» το 12%.

Οι περισσότερες αρνητικές αξιολογήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ (82%) προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής και ακολουθούν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας (78%).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Πηγή άρθρου www.in.gr

You May Also Like

More From Author