Υπόθεση Λιγνάδη: Ένα από τα θύματα απαντά «Γιατί τώρα» – Το ακλόνητο κατηγορητήριο και οι ανατροπές – Newsbomb – Ειδησεις

Estimated read time 1 min read

Την ώρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης διανύει το πρώτο του 24ωρο στις φυλακές της Τρίπολης, ο 23χρονος Αιγύπτιος που έχει καταγγείλει το βιασμό του από τον σκηνοθέτη σε ηλικία 16 ετών, απαντά στο «Γιατί τώρα». 

«Γιατί δεν είχατε καταθέσει το περιστατικό αυτό νωρίτερα;» ρωτά η ανακρίτρια στις 22 Φεβρουαρίου τον 23χρονο Αιγύπτιο. «Εγώ δεν είχα αναφέρει μέχρι τώρα το περιστατικό που έγινε με τον κατηγορούμενο στην Επίδαυρο αλλά και τις σεξουαλικές μου σχέσεις μαζί του, γιατί ο Λιγνάδης με είχε απειλήσει ότι εάν δημοσιευόταν φωτογραφία μου μαζί του, θα ερχόταν μια πρώην του, να μου ρίξει οξύ στο πρόσωπο. Μου έλεγε συγκεκριμένα: «… και δε θέλεις να πάθει κάτι τέτοιο, το όμορφο προσωπάκι σου. Βρήκα το θάρρος να το πω τώρα, γιατί θέλω να τιμωρηθεί για αυτό που μου έκανε. Μου πήρε πολύ χρόνο να αποδεχτώ ότι μου συνέβη αυτό το γεγονός του βιασμού, γιατί δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω, ήταν πολύ δύσκολο. Γι’αυτό είμαι περήφανος με τον εαυτό μου, που βρήκα το θάρρος να το αναφέρω, έστω και τώρα» θα απαντήσει.



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author