Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού το 65%, συντριπτικά υπέρ όσοι έχουν κάνει έστω μια δόση (εικόνες)

Estimated read time 1 min read

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο, τάσσεται η πλειοψηφία, σύμφωνα με έρευνα της Pulse για τον ΣΚΑΪ. Τα ποσοστά μάλιστα αυτά, γίνονται ακόμα μεγαλύτερα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αν απομονωθούν οι απαντήσεις όσων έχουν κάνει ήδη μια ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου.


Συγκεκριμένα, το 65% των ερωτηθέντων (σίγουρα ναι 49%, μάλλον ναι 16%) απαντά υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μάλλον όχι (9%) ή σίγουρα όχι (19%) απαντά το 28% των ερωτηθέντων.

Συντριπτικά υπέρ του εμβολίου τάσσονται οι συνταξιούχοι με ποσοστό 84% να απαντά σίγουρα (71%) ή μάλλον ναι (13%), ενώ μόλις το 13% διατηρεί αμφιβολίες ή τάσσεται κατά του εμβολιασμού.

ypoxreotikos2

Τέλος… φανατική υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για ομάδες εργαζομένων τάσσονται όσοι έχουν κάμια μια ή δύο δόσεις του εμβολίου με ποσοστό 84%. Όσοι έχουν προγραμματίσει ραντεβού απαντούν υπέρ της υποχρεωτικότητας σε ποσοστό 63% ενώ όσοι δεν έχουν προγραμματίσει ακόμα ραντεβού τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας σε ποσοστό 74%.

ypoxreotikos3

Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr

You May Also Like

More From Author