Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού βγαίνει…

Estimated read time 1 min read

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με το τραγικό τροχαίο στη Βούλα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Όπως φαίνεται, αφότου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Φεράρι, χτύπησε σε πινακίδα της Περιφέρειας, στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ένας άνδρας επιχειρεί να απεγκλωβίσει τη συνοδηγό του μοιραίου οχήματος, ανοίγοντας την πόρτα, καθώς επίσης και τον 45χρονο που βρισκόταν στο τιμόνι. Πρόκειται για έναν φίλο τους που ακολουθούσε πίσω τους με το δικό του όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο Ασκληπιείο της Βούλας διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ενώ η γυναίκα διακομίστηκε τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι εξετάσεις δείχνουν πως είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού βγαίνει τρέχοντας από τη Φεράρι [Βίντεο]

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός ξέφυγε από την πορεία της, για αδιευκρίνιστο λόγο, και προσέκρουσε σε δέντρο στην οδό Κωσταντίνου Καραμανλή 175.

Ως αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ο οδηγός εκτοξεύτηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατέληξε νεκρός. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα τη Ferrari και την οδηγούσε για πρώτη φορά. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα λίγο πριν γίνει το δυστύχημα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου www.thetoc.gr

You May Also Like

More From Author