Τρίκαλα: Έρευνα στο σπίτι του 20χρονου για το ροζ βίντεο με την ανήλικη – Newsbomb

Estimated read time 1 min read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση  της 15χρονης με το ροζ βίντεο που διέρρευσε με προσωπικές της στιγμές. Οι αρχές κατάσχεσαν τα κινητά και τους σκληρούς δίσκους του 20χρονου που υπέδειξε η μητέρα του κοριτσιού ως υπαίτιο για τη διαρροή του βίντεο.

Άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων έκαναν έρευνα στο σπίτι του νεαρού μετά την καταγγελία σε βάρος του ότι έστειλε σε φίλους και γνωστούς του προσωπικές του στιγμές με μία 15χρονη μαθήτρια. Μέρος του βίντεο παρέδωσε στην αστυνομία η ίδια η μητέρα του κοριτσιού.

Οι αρχές κατάσχεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο σκληρούς δίσκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το ροζ βίντεο με τη μαθήτρια και τον 20χρονο έχει διάρκεια 15 λεπτών. Η πλευρά του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι δημοσιοποιήθηκε από τον 20χρονο, ο οποίος όπως αναφέρει δημοσιοποίησε ακόμα και το όνομά της.

Μητέρα 15χρονης: Η προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τους γονείς του 20χρονου

Η μητέρα της κοπέλας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, όπως είπε η ίδια. «Δεν μπορώ να καθίσω έτσι. Το έχω κλεισμένο το παιδί. Δε βγαίνει ούτε στο μπαλκόνι πουθενά. Ντρέπεται. Είμαστε κλειστή κοινωνία. Συζητάνε, κουτσομπολεύουν το κοροϊδεύουν. Και αυτός εμένα μου το παίζει… ο μπαμπάς του πάει και με βρίζει. Προσπάθησα να μιλήσω με τους γονείς του και μου μίλησαν πολύ άσχημα» σημείωσε.

Ο 20χρονος από την πλευρά του αρνείται ότι έκανε εκείνος τη διαρροή. Θα κληθεί από τις αρχές προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο του Star:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς – «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»



Πηγή άρθρου www.newsbomb.gr

You May Also Like

More From Author