Το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί και η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης

Estimated read time 1 min read

Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο φαίνεται πως έχει καταγραφεί η φωνή της 35χρονης, που θεωρείται βασική ύποπτη για την επίθεση με το καυστικό υγρό εναντίον της Ιωάννας.

Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης).

Μάλιστα, όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί, προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

Η δράστης παρακολουθούσε συστηματικά το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστρια παρακολουθούσε συστηματικά το θύμα τόσο στην εργασία της όσο και στην προσωπική της ζωή, αναφέρουν μαρτυρίες. Πρόκειται όπως όλα δείχνουν για μία ερασιτεχνική προετοιμασία, καθώς η ίδια είχε κάνει μία ακόμη απόπειρα την προηγούμενη της επίθεσης.

Τι κατέθεσε ο σύντροφος της 35χρονης

Ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με την κατηγορούμενη, όμως ένα αίτημα φιλίας που έστειλε στο θύμα ενόχλησε την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα να εξαπολύσει τη φρικτή και πολύ καλά οργανωμένη επίθεση

Ο ίδιος ωστόσο με την κατάθεσή του ανατρέπει τα δεδομένα.

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου», ανέφερε ο 40χρονος.

Και πρόσθεσε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Το λάθος της 35χρονης και η κατάθεση – κλειδί



Πηγή άρθρου www.cnn.gr

You May Also Like

More From Author