Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να μάθει ο 68χρονος οφθαλμίατρος όταν αποσωληνώθηκε

Estimated read time 1 min read

Επαφή με το περιβάλλον έχει αποκτήσει ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι και αποσωληνώθηκε ύστερα από δύο χειρουργεία. Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του.
Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την υγεία του οφθαλμίατρου. Ο άνδρας δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς, με τους γιατρούς να αφαιρούν τέσσερις σφαίρες κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου. Σε πρώτη φάση οι γιατροί θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια.
Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε χθες και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».
«Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο» είπε στο MEGA και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.
Τον 68χρονο επισκέφτηκε χθες η σύζυγός του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση.

Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος,  το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Κλοντιάνα Τσέλο: Απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι, έλεγε ότι θα σκοτώσει τον γιατρό

Την ώρα που η κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε χθες στο Χαλάνδρι από την Κλοντιάνα Τσέλο -την Αλβανή εικαστικό, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα- φαίνεται να βελτιώνεται, οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την 49χρονη, συγκλονίζουν.

Και αυτό, καθώς φέρνουν στο φως πτυχές του χαρακτήρα της, που μάλλον αποτελούν οιωνό των όσων συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. Καθώς φαίνεται, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε, όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Όπως μετέδωσε το Mega, πριν από τέσσερα χρόνια, ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος της 49χρονης, καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι, το οποίο είχε πάρει, για να περάσει μαζί του το Σαββατοκύριακο. Όταν οι Αρχές την εντόπισαν, εκείνη απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι, κατευθυνόμενη στην Αλβανία. Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Με τις αναφορές για τις εμμονικές της τάσεις να πληθαίνουν, μια άλλη γυναίκα, που μίλησε στο Star, υποστήριξε ότι η 49χρονη της είχε εκμυστηρευτεί πως σκεφτόταν να σκοτώσει τον γιατρό. «Είχα μιλήσει πριν 1,5 μήνα με αυτήν, πως δήθεν την είχε αφήσει έγκυο, την είχε βιάσει και πως ζούσε με τον γιατρό και πως κάποια στιγμή θα τον σκότωνε. Μού είχε κάνει βιντεοκλήση στις 29 Οκτωβρίου το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 49χρονη συνεχώς δήλωνε κάτι διαφορετικό, από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Τη μία εμφανίζεται ως… διανοούμενη εικαστικός, την άλλη ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις. Τη μία δηλώνει υπήκοος Αλβανίας, την άλλη γόνος γνωστής, εύπορης ελληνικής οικογένειας.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός – Εντυπωσιακό βίντεο: Πώς το εμβόλιο mRNA «μαθαίνει» τα κύτταρα να σκοτώνουν τον κορωνοϊό

Νικολούλη: Γιατί «απασφάλισε» κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ποια είναι η γυναίκα-μυστήριο

Ασθενής κορωνοϊού μπαινόβγαινε σε υπηρεσίες στην Πάτρα με αρνητικό rapid test του γιου του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Πηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author