“Το κορίτσι είχε διάθεση για…”: Κατάθεση γειτόνισσας στα Γλυκά Νερά φέρνει τα πάνω κάτω! – Έγκλημα

Estimated read time 4 min read

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν μετά την κατάθεση μίας γυναίκας που προκαλούν ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου ότι υπήρχε ένταση με τη νεαρή κοπέλα.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Από την εικόνα που έδινε, δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη.

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

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

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

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η γυναίκα που φοβόταν η Καρολάιν!

Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη το έγκλημα των Γλυκών Νερών. Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε τη σύζυγό του, Καρολάιν. Στις αρχές ισχυρίστηκε ότι μπήκαν διαρρήκτες στη μεζονέτα της οικογένειας.

Μάλιστα για να φανεί πιο… πειστική η εκδοχή του δε δίστασε να θανατώσει και το σκυλί της οικογένειας. Περίπου έναν μήνα αργότερα ο πιλότος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα σοκάροντας την Ελλάδα.

Έκτοτε και μετά την απολογία του παραμένει προφυλακισμένος.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη εξακριβώσει το κίνητρο του εγκλήματος. Ο πιλότος δεν έχει πείσει ότι δεν υπήρξε προμελέτη στο έγκλημα και ως εκ τούτου οι ερευνητές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

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

Αυτό που είναι σίγουρο είναι το ζευγάρι είχε προστριβές. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Καρολάιν είχε καταλήξει σε σύμβουλο ψυχικής υγείας. Η ειδική έδωσε μυστική κατάθεση στις αρχές όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα in.gr και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας κατέθετε τέσσερις ώρες και περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς. Η Ελένη Μυλωνοπούλου έδωσε σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη κοπέλα είχε μιλήσει διεξοδικά για τη σχέση της με τον πιλότο, αναφέροντας πόσο χειριστικός ήταν, ενώ είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου. Μια γυναίκα που φοβόταν πως θα καταστρέψει εντελώς τη σχέση της με τον Μπάμπη.

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές που δεν εργαζόταν», φέρεται να κατέθεσε.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας ανέφερε το πόσο χειριστικός ήταν ο Μπάμπης απέναντι στην άτυχη Καρολάιν. Ο πιλότος «είχε βάλει ακόμη και εφαρμογή στο κινητό του για να ελέγχει που ήταν η Καρολάιν. Την είχε αποκόψει από τις φίλες και το περιβάλλον της. Την συνόδευε σε κάθε συνεδρία και όταν έμενε μόνη της και άρχισε να μιλάει, φοβόταν μήπως αυτός άκουγε τα όσα έλεγε».

«Τέρας» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είχε «γκόμενα» αλλά άφηνε την Καρολάιν να μπαίνει μόνο σε ένα ταξί!

«Τερατώδη» είναι αυτά που έκανε στην Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά, με περισσότερες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως για το πώς αντιμετώπιζε τη σύζυγό του.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημα έπειτα από “θέατρο” 37 ημερών και κρατείται ήδη στις φυλακές, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να πέσει φως στο κίνητρο του εγκλήματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο ανακριτής πρόκειται να καλέσει συγγενικά πρόσωπα αλλά και φίλους του ζευγαριού, ώστε να αποκτήσει καλύτερη εικόνα για τη σχέση της Καρολάιν με τον 33χρονο.

Σημαντικά στοιχεία για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, συνεισέφερε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, που περιέγραψε στον ανακριτή τα όσα διαδραματίστηκαν στις συνεδρίες και όσα απασχολούσαν την νεαρή μητέρα, που είχε φτάσει σε σημείο να σιχαίνεται το σύζυγό της. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως σχετικά με την κατάθεση της συμβούλου, καταρρέει πλήρως η εικόνα του «ευτυχισμένου ζευγαριού». Η 20χρονη Καρολάιν ήθελε να χωρίσει, καθώς ένιωθε ασφυκτική πίεση από έναν «χειριστικό» σύζυγο που ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, όλο το 24ωρο. Μάλιστα, η νεαρή μητέρα φέρεται να εξομολογήθηκε ότι είχε υποψίες ότι ο πιλότος την απατούσε.


Ταξί… μόνο από γνωστό του

Ο Alpha μετέδωσε πληροφορίες για την τετράωρη κατάθεση της ψυχικής συμβούλου στην ανακριτή. Όπως περιέγραψε, η πρώτη συνεδρία της Καρολάιν έγινε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και το ραντεβού έκλεισε ο 33χρονος, ισχυριζόμενος ότι η σύζυγός του πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη. Φαίνεται, όμως, πως αυτή δεν ήταν η αλήθεια. «Από το πρώτο ραντεβού, μόλις έμεινε μόνη της, είπε ότι ήθελε να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι. Δεν άντεχε άλλο το πόσο χειριστικός ήταν. Ζούσε υπό τον απόλυτο έλεγχό του όλο το 24ωρο. Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς την άδειά του και όταν έπρεπε να βγει καλούσε πάντα το ίδιο ταξί, το οποίο είχε ένας φίλος του», υποστήριξε η ψυχική σύμβουλος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Στην περιγραφή της, η ψυχική σύμβουλος πρόσθεσε ότι «είχε βάλει ακόμη και εφαρμογή στο κινητό του για να ελέγχει πού ήταν η Καρολάιν. Την είχε αποκόψει από τις φίλες και το περιβάλλον της. Την συνόδευε σε κάθε συνεδρία και όταν έμενε μόνη της και άρχιζε να μιλάει, φοβόταν μήπως αυτός άκουγε τα όσα έλεγε».


Οι υποψίες της Καρολάιν

Φέρεται να αποκάλυψε, επίσης, και τις υποψίες που είχε η νεαρή μητέρα ότι ο σύζυγός της την απατούσε. «Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν από τον γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτή». Συμπλήρωσε, δε, ότι αυτό που είχε κάνει εντύπωση στην 20χρονη μητέρα ήταν ότι ο σύζυγός της «ξαφνικά έλειπε και τις Κυριακές και της έλεγε ότι εργαζόταν».

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας υποστήριξε ότι έπειτα από την κατάθεσή της στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεχόταν απειλές κατά της ζωής της. «Με έπαιρναν τηλέφωνο και ρωτούσαν εάν κατέθεσα στην αστυνομία για τα όσα έλεγε η Καρολάιν στις συνεδρίες. Λίγες ημέρες αργότερα δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον άγνωστο που απειλούσε να με σκοτώσει, λέγοντας ‘θα μου το πληρώσεις’. Αναγκάστηκα να βάλω 24ωρη φύλαξη», φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Πηγή άρθρου www.athensmagazine.gr

You May Also Like

More From Author